<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 覺唔覺係天星示威ge人好無聊??
返回列表 回復 發帖
Originally posted by chicken at 2006-12-17 10:39 AM:6 K8 ?( B! Q% Y1 ?
天星示威無聊; s7 {0 ^( P- H$ |2 t! }6 m
討論天星示威無唔無聊仲無聊...
) J- m# v: P/ h8 @4 p0 O特登re人地討論天星示威無唔無聊仲無聊中ge無聊...
班人傻既,唔使討論吧??都唔知d人做乜要換床,訓番出世時訓既床咪得囉。癡線。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-12-17 04:09 PM:  t% N! u+ P8 ?) s
班人傻既,唔使討論吧??都唔知d人做乜要換床,訓番出世時訓既床咪得囉。癡線。
' r6 }! f: g: I1 k床???
1 D6 b+ D) p1 W$ ^唔明巴打你講咩
我想佢快d拆 起d新野好過
Originally posted by pigcat at 2006-12-17 04:20 PM:
8 g  B/ y7 x* A0 ~: q& F# h: G" \/ t" y
床???
/ _/ Z( H. z4 q4 b% [" e: h唔明巴打你講咩
: y* @* ]3 O# i! D( j  b' a
8 Y1 I1 r& e3 x3 ~, b+ P. X2 n
佢地話咩結婚記念嘛,話唔可以拆人地既回憶,咁點解佢地又要換床訓呢??訓番一出世訓既o個張床咪算囉,你既誕生wor!!!咁都唔重要??
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-12-18 01:47 AM:) h% D' S/ r7 p' `) s1 {" V
3 [' G1 P" j. p% k

g% \8 D: A& x6 a/ O佢地話咩結婚記念嘛,話唔可以拆人地既回憶,咁點解佢地又要換床訓呢??訓番一出世訓既o個張床咪算囉,你既誕生wor!!!咁都唔重要??
5 _/ {9 v$ D* O( L  R  Z, A0 b
o..haha!!!
" J/ t+ d" o( L2 n' ?/ o" Q$ zyes~0 r; _. B1 s) p& [) D5 G/ N% R8 C
9 E1 J+ i2 y3 L( ~# w
仲有
3 g4 B2 n+ d- s所有用過ge野都唔好掉0 f6 U$ u% W* o3 v" t. {! q
最好check下佢地有冇搬過屋
Originally posted by pigcat at 2006-12-18 08:57 AM:
" ~( c) y4 k2 I7 P' G
6 s# l; c, O9 R# R. fo..haha!!!
3 t! p1 V% A, ^, v5 qyes~
( Z" K5 A2 x; N6 V
2 C8 N4 p% Y5 W6 }8 W/ _/ o. X仲有
. q) K5 v& t9 B% ]' B" J( E0 a所有用過ge野都唔好掉
9 Z* U$ R$ ]) |% S- G2 c最好check下佢地有冇搬過屋
+ u: ^: L7 i4 n3 [9 \- a2 y! Z  a+ d
第一次文屎既廁紙,第一次黎M既M巾。好重要!!!哈哈!!3 c% E$ @, Z4 g/ }
  a( f* y, y8 y8 {) T
我絕對相信廁紙同M巾重要過鐘樓,冇左鐘樓冇問題,但冇左廁紙同M巾就好大問題。7 `8 ?7 w7 |' Q4 `

6 @8 S2 k3 v6 |' q8 G[ Last edited by Kian76 on 2006-12-18 at 10:12 PM ]
我愛長澤
都係撈d政治本錢咁啦....其實我都好懷疑班友拆之前幾個月有無人知....
支持啦,,,咁有價值
Originally posted by cheshing_hk at 2006-12-19 12:09 PM:, A; v, I9 Y0 N# @0 k6 A' q) }5 Y+ w
都係撈d政治本錢咁啦....其實我都好懷疑班友拆之前幾個月有無人知....
1 B1 R2 U: K  X; {
7 y5 X5 _) w1 i% e! |1 Ed 大學生要考完試至有時間去示威
" y1 H  {! Q5 }! M: g% B" q好似呢幾曰佢地岩岩考完囉
5 h* A- z3 u* m# o, i5 ]( {8 y' X& V! M" X! r+ [
其實我地返工既邊有時間去諗示威架
2 Q% d/ M; \1 u! Q$ l; @唔返工邊有錢..
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 覺唔覺係天星示威ge人好無聊??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。