<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 日前地震震斷光纖電纜對大家有咩大困擾(可以多選)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by eqhigh at 2006-12-29 12:10 AM:
  f# `9 v4 c3 T7 i  M4 V. \- @* |3 ]

2 P7 |  C% O$ Z7 i' x1 ^# D. M3 f8 R/ l
kg仔..笑死我
; v0 d7 S% X" A0 s% g/ g/ x, @5 b
因為佢正常情況下都幾慢下...
Originally posted by eqhigh at 2006-12-29 12:05 AM:) f/ R1 s4 q+ A/ @! o

& K8 V$ S( n) F# a" G2 P$ ~
' [3 z  i6 N- S- K7 r咁又唔係衰到會七下七下
9 B( ~' l+ Y: K1 D3 `. x
) j3 l2 a  L  b, I* H最多窒下窒下既姐8 x- W, x' h' j+ W. d
% Q! s0 Z  K0 p( W5 F
[ Last edited by eqhigh on 2006-12-29 at 12:11 AM ]
. ?) x" z2 V2 k" H1 v# y  g

- X- {2 U. b( a- v/ s可能真係呢~
Originally posted by chong2002 at 2006-12-29 12:17 AM:
7 u% t1 I# N* X) G% Z0 t
! c# I- M! ~& p" ^3 n0 d8 X你係咪講緊proxy?
7 R" J% Q+ s2 e7 @% i$ c* |6 j7 J- c/ _
; Z. z2 i* W' I$ w7 p1 D7 m
係呀~~
Originally posted by skimming_paul at 2006-12-28 11:58 PM:# ^- s" r: I$ @: R, b7 m
我msn icq 用到8 b3 n+ y3 N7 X9 X0 R
xanga, yahoo mail 咩網都上到
# Q/ c7 N9 S  Y: B8 v# W) ~; ~
1 i$ A4 |5 r$ o9 @
我都係,完全冇影響...真好彩
無得用MSN, check唔到e-mail.
2 w8 F& k% M7 ?  I網頁load得比以前慢, 好彩大陸網頁load得一樣咁快, 唔係差D做唔到功課.
1 w; F, J# u' v2 ~3 Q1 l/ v: M. w1 m
+ Q. G/ v* m  C# P: q7 m$ u[ Last edited by angellui on 2006-12-29 at 10:48 AM ]
比返個MSN我呀~~~~~~~~"
Originally posted by SCM at 2006-12-28 10:50 PM:6 [, D/ S" I0 W! C
我就冇得用msn 搞到冇得同同學傾project+ P$ K: ]$ n* x6 H! J5 R
功課可能會有影響" U& u. T; W$ ]1 \/ _8 A
又冇得check e-mail4 c$ F3 e4 o7 q/ F5 P4 I
未來幾日收唔到外國親戚既信2 @2 t; q" l( b# U1 H- L
最重要係上唔到好多網 娛樂性大減
$ o4 f6 L6 M3 v" m/ \5 R
( y( N5 _7 C) g1 s  _,其他鹹片你都吾寫Sample Text
上唔到網同世界未日無分別
冇得打機係一個最大既問題
Originally posted by 大優勢 at 2006-12-29 02:08 PM:* o# Z4 p! S& V+ E0 v
( d4 m" {  e" F0 J! X, M; ?
# V1 P8 p! L2 P6 s5 Z. y: N& C) R
,其他鹹片你都吾寫Sample Text
! P" \. c7 b' L" ?( r2 V# k" ?
唔明你講咩
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 日前地震震斷光纖電纜對大家有咩大困擾(可以多選)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。