<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 做馬主做到咁就死啦,入尼睇下呢個馬主
返回列表 回復 發帖

做馬主做到咁就死啦,入尼睇下呢個馬主

做馬主做到咁就死啦,入尼睇下呢個馬主( I5 L' w; i! d; f
) t: _! L0 X3 W& f9 N7 N) A
齊齊發馬主之一黃月成,經營建築生意,但經常遲出糧,連聖誕節前都無得出,最近仲係拍賣會買左隻160萬新馬 有錢買馬無錢出糧,唔好學人做馬主啦24. \1 h7 g9 d2 A# }5 i) n  t
栗色閹馬
7 U% q% d9 T( B; b 愛爾蘭
9 @. \+ v+ H9 p6 }* y2 \' c Grand Lodge: [4 U9 G7 n3 U2 N& |% j/ w% ~
Wannabe 2 ^( B% Y% p; v& f# J* ]4 Q
(ShirleyHeights)
6 }5 P8 o  n7 z4 g WONG YUET SING, N2 g# U2 B, l6 K, d
黃月成               $ X; j% B2 {" V- U
1,600,000# q7 m/ l2 {, ?1 n9 U
206,053
. ]$ L5 X/ M! m5 G3 L- C1 X+ | 261,652
, [$ ^: s" M. w 104,987% M4 N8 g* H; e* a& O3 [# }
299,6251 _% A( `- @* R
155,189$ V& y$ B/ p- r, n! n( a
http://www.pcicbvsrs.com.hk/comp ... istrationNo=R000594
係咪你老細黎架 特登開個ac入黎唱佢2 I9 _+ x- e* p; {- {1 j4 c
9 O* H2 j, h  w& \
垃圾馬主
/ O8 Y# T3 B" |" W* h/ R4 TBeginner
: u9 y- M- [) ?3 ?; M9 \0 k& g7 [
: z/ `5 ^7 R4 J  T! Z( m狀態 在線    積分 1
4 }, Q7 C9 _. H  s; j9 B1 U& Q發帖 1
8 A& t+ W' g  w4 E注冊 2006-12-28
Originally posted by 王晶 at 2006-12-29 01:02 PM:" ~# d& Q2 Q. n) q* o
係咪你老細黎架 特登開個ac入黎唱佢; s" c" P% t7 l( F
# z. c# v6 n! }% f, L
垃圾馬主 9 T/ i% {9 {' e$ e& Z8 B4 M
Beginner
# H0 q8 v4 B2 o+ z+ B7 b, \
8 N7 U2 F; m/ M" d0 u5 Y, Q狀態 在線    積分 1
+ C7 G* c) I! V3 d$ I發帖 1
' n/ L0 D: l) U+ Z, c+ ]- c注冊 2006-12-28
" A" w2 T' e/ q3 c. o' i係我老細,我實話實說
Originally posted by 垃圾馬主 at 2006-12-29 01:05 PM:
, s) N1 d5 ]% Q3 Q  B4 W5 g1 |5 T* ~
9 X7 W1 y$ ]3 M7 Y$ U7 F' D係我老細,我實話實說
...我老友現正同黃王郎打工,據說佢用細佬 黃x強 又係衰到死..弧9寒到死...我老友現又不能轉工...好慘......  W/ s# j9 j2 n( Y8 O
D有$佬....好衰...
Originally posted by magic at 2006-12-29 01:17 PM:" P# Y0 G6 V7 U2 F  F7 C0 h
...我老友現正同黃王郎打工,據說佢用細佬 黃x強 又係衰到死..弧9寒到死...我老友現又不能轉工...好慘......) I$ m' a+ i/ M8 S/ I* a; N
D有$佬....好衰...
' L$ `  V  S+ B6 G3 @咪係,有錢又唔出糧,一味拖
咁無良,咁不對
Originally posted by 垃圾馬主 at 2006-12-29 01:19 PM:
# r" n7 s) c" P8 `4 b. s: r; `
) l; Q, v5 j* I4 I咪係,有錢又唔出糧,一味拖
. Z0 A. S8 t& s6 f& U# r, N
, g6 B/ ]' d1 J8 H, U( Y4 P
咁你有無去勞工署呀~
Originally posted by 王晶 at 2006-12-29 01:28 PM:
  |1 p( J5 T+ u8 @- S) l
+ b/ t) i' j3 H8 v) m$ X- X  e/ m& j4 ~8 [
咁你有無去勞工署呀~
  L8 P8 E. Y1 M) \' D9 U7 ]
去勞工署咪姐係搏炒,我想傅開去比人知呢個人幾衰
Originally posted by 王晶 at 2006-12-29 01:28 PM:; r: N+ `, P. E2 [& r7 Z. j

1 [% r- x. O. c$ F
# X* p( s8 x" u咁你有無去勞工署呀~
+ S+ `% K# c0 H: Y
5 V, F4 U: ?7 m佢仲做緊啵~去勞工處會唔會唔係咁好~"?
Originally posted by 垃圾馬主 at 2006-12-29 01:32 PM:
9 T7 r  m; `+ Q2 `* f1 c
# ~# N2 `( [% s/ O去勞工署咪姐係搏炒,我想傅開去比人知呢個人幾衰
4 j, n" ]/ {1 E1 o8 r

2 [6 B# [: e% }佢仲幫隻馬改名叫齊齊發
8 q. ?8 v  j  o4 Z唔怪得隻馬搞到你咁火
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 做馬主做到咁就死啦,入尼睇下呢個馬主

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。