<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 網上型男,有人識佢嗎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kaikai886 at 2007-1-3 21:38:
- @. E+ {  Z2 T. i! }$ U9 lOMG...型男..-0-"0 @* R* o& B9 M2 ?7 Y5 Z6 I( k
佢係A字頭ge Zone 既ID係Evil - Yauning
. t' u2 H! ?0 H
你覺得佢點
Originally posted by ~johncena~ at 2007-1-3 10:18 PM:
6 e( E8 y6 y3 h6 d6 I* q& o: U. p, L, t8 O; G1 J
你覺得佢點
7 V( c9 M) |9 h# |! U% r. J$ e

' ]& D5 _- y+ `; z& J# p8 K% g( o其他相ok..但係呢4張相就.
Originally posted by kaikai886 at 2007-1-3 22:31:$ B& p9 d; e0 B& U  W; A
, i! `& m. J4 j  _6 U& a: ~
; q/ r% v! m+ E& L- Q( L, ]/ S
其他相ok..但係呢4張相就.
% y" H  V% i9 c8 M( \
其他相ok你識佢
Originally posted by ~johncena~ at 2007-1-3 10:32 PM:
1 N; C8 |0 T6 h) c" i$ Z! T, k
, K  Z! U2 H) {其他相ok你識佢
; V3 Z0 ], S! v, b& b

0 O3 f% x: g! f$ e/ D4 r. f當然唔識啦..我有上過去睇-0-
Originally posted by kaikai886 at 2007-1-3 22:35:$ c/ J! X; u/ m7 Q: M. b& l/ {

2 p% f0 b' O" U
1 e9 a8 {# K  J% T當然唔識啦..我有上過去睇-0-
' D% z2 f4 z6 O1 x
樓主好似好鍾意e條仔wo
你地唔好咁話人啦~' g) [" X, c& r  S
佢都幾靚女呀
好似E.T.外星人,扮人類???
型男????6 ?3 }! v$ q( E, C
一d都唔覺得wor--
# W4 X! E; W3 h! Y) b  R$ ~3 X
, g2 ]4 m. Y- Y7 A; Z, n, R3 Q4 w, R8 X) _$ `
你覺得佢型??--
個人意見~~

^^"
同型男兩個字有斷距離-.-
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 網上型男,有人識佢嗎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。