<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 網上型男,有人識佢嗎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kaikai886 at 2007-1-3 21:38:
) b7 ~- P! ^! l6 C; jOMG...型男..-0-"
* R; F7 N8 s& }, I- h3 U9 D佢係A字頭ge Zone 既ID係Evil - Yauning
. X# F$ m! v! C; I% `3 A+ z% t$ E
你覺得佢點
Originally posted by ~johncena~ at 2007-1-3 10:18 PM:5 r$ t4 J# g& A6 e$ R$ o+ s
. j8 l& T& \: |  x
你覺得佢點
  G8 ?" p+ N( u9 y: h
, Z9 k5 z/ M, B' e: j7 ~其他相ok..但係呢4張相就.
Originally posted by kaikai886 at 2007-1-3 22:31:8 N; K6 b, k" k* {& q  k

' y" R% N& {1 S* ~" s0 i$ ^3 h1 _4 K5 k: j1 D& j
其他相ok..但係呢4張相就.
. H- g& ]1 o! V+ Z6 N3 J9 Q  Q8 t% q
其他相ok你識佢
Originally posted by ~johncena~ at 2007-1-3 10:32 PM:
/ [7 Q4 N0 T5 y. g' X
* S( e6 T' ?- g) H% e( m其他相ok你識佢
7 i0 s: D* X2 B7 f
0 z1 h" S8 {; {( G& K4 ~9 H
當然唔識啦..我有上過去睇-0-
Originally posted by kaikai886 at 2007-1-3 22:35:
1 T/ R2 C: u; H( q! E$ @- ~) b# I6 j! |/ \

" d: J' l1 L7 y6 k當然唔識啦..我有上過去睇-0-
4 Z; B* l; q3 x3 z3 z7 p3 B; M
樓主好似好鍾意e條仔wo
你地唔好咁話人啦~
* c+ |% `. D, |* K: T" t4 }- d% G/ b) k; i佢都幾靚女呀
好似E.T.外星人,扮人類???
型男????- G+ s1 l. [( y" U( B# b
一d都唔覺得wor--/ B) E4 r* A& a
5 A! x" z( ^2 z: T: ^% g( {

3 V( T' ~' L$ }6 Z你覺得佢型??--
個人意見~~

^^"
同型男兩個字有斷距離-.-
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 網上型男,有人識佢嗎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。