<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家要人回定想要分
返回列表 回復 發帖

大家要人回定想要分

單選投票, 共有 0 人參與投票
41.67% (10)
58.33% (14)
您所在的用戶組沒有投票權限
我玩左呢度差唔多一年
  P; l* O, b& u5 B  i做左半年忍士    下半年多數係港男OR體育版吹水0 k  m8 y: l/ T( }# d4 n' X: m
' C- ^6 @; o# v" |* n$ t0 o
呢度係我去咁多個論壇    少數需要分數既論壇
! u8 v$ D4 m2 J' D: U+ {& H. i: E個人出貼想人回多D    分數都好重要
1 l: d+ s8 p! B6 Q但我認為比人回下   答下人   吹下水比加左分但無人回更好
3 w) W" W5 T2 U! `5 v: Z- }( x& ?, A2 D& `
唔知大家點睇呢
夠分下載正野打jj最重要
Originally posted by 155220 at 2007-1-21 07:55 PM:) c9 k6 }- N0 @8 {$ C
夠分下載正野打jj最重要
$ F: {! q9 d% Q) U
; R6 O, ~0 L& ^/ F5 r
呢度吹水版黎架~衰仔
Originally posted by ckyckk at 2007-1-21 20:11:
8 h! ~6 H% `8 U) P- c) {+ w% w3 R/ k" ]) ^
: U" U$ d  |6 H8 C: B: W5 {2 K% E
呢度吹水版黎架~衰仔
! Y% g1 i, t0 v1 l7 W
3 A" L8 I( o4 `  R
我都係講事實姐
Originally posted by 155220 at 2007-1-21 07:55 PM:
7 e+ W2 [$ `& @. k- h3 B" t夠分下載正野打jj最重要
6 J4 k6 d: l: b7 {! ?6 ?你講得岩既
( G7 t8 b5 I3 s, U0 M- x. D呢度真係要好多分先睇到好多野
. N/ s8 M7 f3 P8 n) m好多都要600以上
Originally posted by tree728 at 2007-1-21 20:16:
* ^% }  u/ p( t" @9 X- S' Y' X, q) M
9 k" O. c0 _3 w( b9 @! ?你講得岩既
% p9 K& ^4 S5 u2 B' N呢度真係要好多分先睇到好多野5 o. b8 `6 @% ]; `7 _7 s
好多都要600以上
% i* G6 z" l0 R' p. t  M# k' i* [$ g& o5 L  c& p2 ^
1個月前的改左做100分喇...- m& T( H/ ^# c* g- u
其實宜家易拿分好多,努力吧
d人為左加分求祈回d廢話,寧願佢地唔好回
Originally posted by 阿感 at 2007-1-21 20:22:
2 C% I$ ~2 F% od人為左加分求祈回d廢話,寧願佢地唔好回
  ], |. Y& L1 l4 z% E% }' a8 {% h: Z* v" H2 i( _
咁我想問,點先至唔係廢話?
Originally posted by 155220 at 2007-1-21 08:13 PM:: b( F+ z9 B: B. Y8 b. s2 H0 g

. _; b# s# G2 S- p* e+ [我都係講事實姐
: ^( h$ B5 o+ E; ~7 N( |, u; m% \7 W3 U
打咁多冇益架
5 `# b. Q" z, w+ B識返d囡囡好過啦
Originally posted by ckyckk at 2007-1-21 20:32:+ |0 {' |7 C2 F
0 O2 [* b" M! G0 M: U
/ E4 k2 e+ z+ g/ F( s2 j( t$ \, f
打咁多冇益架
8 B4 ?, j! x, X# b識返d囡囡好過啦
8 \" m2 |+ ?! r, ]3 A% V6 H: d3 ?! X% r5 Q; Q+ T
我又無話我有打
) u  y9 b# M0 r+ `5 l
  j! p. t& n0 B4 _至於識囡這個問題...再過一,兩年也未遲
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家要人回定想要分

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。