<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我想問有冇方法令d頭髮長得快d?
返回列表 回復 發帖

我想問有冇方法令d頭髮長得快d?

除左洗多d頭之外  仲有冇其他方法令頭髮生得更加快呢
用生頭水= ="   8 f7 d5 e3 }$ `/ H. G: a2 R
不如買假髮~
% L" j0 h' _" |( H3 V+ z: u1 _
6 B& T: N) p' S. @0 ?' I: l[ Last edited by rickey2006 on 2007-1-29 at 12:19 AM ]
Originally posted by Legendrick at 2007-1-29 12:12 AM:
* v( b3 k* T( `+ t5 K' _" {/ u除左洗多d頭之外  仲有冇其他方法令頭髮生得更加快呢
- g2 w$ w) G, {  S1按摩頭皮+ l5 |' m  k6 A- ~
2夜訓
Originally posted by toro at 2007-1-29 12:18 AM:
9 P. B6 i) B( [
* Z' f) ]' i* {( F1按摩頭皮$ @# S/ j- }* r1 P2 w& F
2夜訓
% p6 {; I  r2 F: ?5 h, E# _夜訓關事架咩@@?
食多D有蛋白質既食物。例如:肉類同豆類。
' L' s9 H: D& ~7 @4 n- n! Y% L
  V- S; u9 h  f* E: e* H4 t: M多d按摩頭皮都有效。
3 ?  X5 |) k0 z2 p: x3 ]" w& S; x& z6 p+ j3 e" w2 o* M
唔好用風筒吹頭,淨係用毛巾抹乾。
Originally posted by Legendrick at 2007-1-29 12:12 AM:" N# F( r$ Y5 T* z* Z, }
除左洗多d頭之外  仲有冇其他方法令頭髮生得更加快呢
% N+ ~5 h! v: v' Q
洗多d頭係刺激頭皮個血液循環快d,所以有加快頭髮生長效果,你可以日常按摩頭皮去增加血液循環' I! d  O/ o# V
同理,你可以做多d運動,增加血液循環,加速整個身體嘅新陣代謝,頭髮都會生快d
我有做gym跑步  又成日夜訓   又食得多蛋白質  都生得慢> <
  @# r( W5 ~* w+ F+ L9 s$ E
5 T3 H! n2 v& I- l6 o但係好多頭髮
Originally posted by rickey2006 at 2007-1-29 12:18 AM:$ U/ |! P+ e9 s
. I6 w1 B0 x7 F5 o
夜訓關事架咩@@?
$ h% l) U+ |9 q+ }/ R8 ~我發現我自己夜訓嗰排頭髮同手指甲都長得快好多
Originally posted by toro at 2007-1-29 12:36 AM:4 F% z  w$ t8 z* f8 T

; d+ z, X4 M3 D; B( x/ d$ G我發現我自己夜訓嗰排頭髮同手指甲都長得快好多
/ b0 l( K8 T0 k' N
0 }, m: l; [# ^) r& h
; I# {6 D7 o4 Q有d咁既樹?
一日洗兩次頭會生得好快
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我想問有冇方法令d頭髮長得快d?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。