<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 請 幫 我 填 一 份 問 卷 --新聞自由與私隱
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 155220 at 2007-2-4 01:50 PM:
/ W; Y' D! Z& I  ]5 h$ a& A# K6 d" K% Y# x. d/ H8 {5 m
+ P- v! u& X: d/ Z& b2 L4 ]
唔信
) f( s3 g0 c1 j9 i
佢自己都咁講
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by wer at 2007-2-4 07:15 PM:
, {+ b9 P2 H; V6 `8 Y7 E) M. m3 W5 O
+ w: e) S/ F  `8 g4 U8 c唔使,因為我貼貼也如此
0 V- H# N6 |1 ?: X. d3 G( D你邊係貼貼如此,你呢貼己經唔咪
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by wer at 2007-2-4 07:16 PM:
8 K/ a- L  ]# R  F9 r. |
) d/ \4 K) z4 N二樣都有
$ F% J% g5 Y7 i, c係鬼,你一向都唔妥我
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by wer at 2007-2-4 07:18 PM:% ?1 C) @* Z- r" W  D8 Z8 p& A
' {' a% K% x6 H0 ]/ V$ e: w# b
討厭.說出我的年齡
, s, u. N, c! l& R! }  z你做咩整個出黎比我,我唔搞基架~~
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by wer at 2007-2-4 07:19 PM:" p, I' v. T5 v, t( _7 R" c

5 g6 z- S7 {$ k8 O仲未明?
+ ~$ j/ s  L% d6 t1 ~0 p2 u明哂啦~~
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2007-2-4 19:43:
5 a* ?+ P' z: f1 H
8 v, C7 s$ \5 G: f係鬼,你一向都唔妥我
, c; r8 o+ s/ R; y; y: R4 t3 L你呢?
EF小人物

Originally posted by abcde1918 at 2007-2-4 19:47:4 P% t, Y8 V* a6 r# M3 O# g& f
. c3 @' e/ I/ k4 z; c  U
明哂啦~~
3 e1 T7 v- j+ |( |; S" W好聰明呀
EF小人物

Originally posted by abcde1918 at 2007-2-4 19:46:7 l1 N% b1 F8 V4 J, @' F

* _4 u; e% B, P$ N9 _6 O/ w4 F" R你做咩整個出黎比我,我唔搞基架~~
, p* ~$ H" a8 m. K) W# R8 j2 l
出錯符號
EF小人物

Originally posted by abcde1918 at 2007-2-4 19:41:
! ]+ ~; B8 t( E/ _+ [
- L8 N. X- H( d" g6 \3 G你邊係貼貼如此,你呢貼己經唔咪
- S& }& S* l, `4 [" }3 `係味唔得先
EF小人物

Originally posted by wer at 2007-2-4 19:18:
) w0 e7 d2 S0 \* k- G9 B% j4 E' ]4 _+ P8 a+ F, q1 B9 [
很可惜.我是小二
% b' y- |! F9 n# {! K, D- d1 T5 y8 j; q6 G: u
小弟弟
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 請 幫 我 填 一 份 問 卷 --新聞自由與私隱

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。