<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 情人節你會送什麼禮物給你的另一半?會預備什麼節目?
返回列表 回復 發帖

情人節你會送什麼禮物給你的另一半?會預備什麼節目?

情人節你會送什麼禮物給你的另一半?會預備什麼節目?: `1 n6 a2 P3 |, V; f

/ N3 _" r+ X1 j我諗住自己整軟心朱古力同埋諗住係屋企燭光晚餐~好唔好?
Originally posted by 卡娃兒 at 2007-2-7 10:02 AM:
% G( o  c$ B6 q+ I% ^3 W情人節你會送什麼禮物給你的另一半?會預備什麼節目?: N' @% ]/ b% k0 o7 N
! E* V1 R+ L' a3 b
我諗住自己整軟心朱古力同埋諗住係屋企燭光晚餐~好唔好?
, n, R" f: T3 ~) x- Z1 `1 I: U2 B
我都岩岩稔住開個情人節post,7 ]- w+ v9 @" H: B  s
唔該晒卡娃兒( S8 l% ^2 h+ j: g
會員答得精境,最好圖文並茂
5 d) H: {! m% x& f' K板主會定時加分
- f, B( U+ ~' X* L% {. L! e3 h& O4 m, D* C3 M1 P
[center] http://img454.imageshack.us/img454/508/heartsshotmcry2.gif    http://img454.imageshack.us/img454/7455/valentinesheartrotatescun4.gif   http://img454.imageshack.us/img454/2108/heartbowmcvo6.gif[/center]! _/ ^5 W8 W% L
- c5 e3 x/ b* H5 |' h1 A& a, e
[ Last edited by Triangel on 2007-2-7 at 01:22 PM ]
7    6      5    4     3    2    1
禮物最好係飾物. tiffany最好啦..尤其係D吊咀,女朋友收
4 v& O# L8 Z, Y到個籃色包裝已經冧哂啦
: s9 {2 E: |5 l$ K7 a朱古力唔係唔好,佢我試過因為包裝太靚唔捨得開嚟食而
; t4 o# H1 t) j# k4 x/ T( k發mould....
Originally posted by Triangel at 2007-2-7 10:41 AM:
4 h  b: J7 G& `0 r3 M2 J, }) b! B3 H9 ]) Z: k8 q
1 U1 R) j& L- e2 N/ [7 S
我都岩岩稔住開個情人節post,4 v" T, {3 Y9 X& Z
唔該晒卡娃兒: m$ c1 }& t8 t% D
會員答得精境- L$ R) P  j) w7 ?/ R
板主會定時加分
7 k* d. F2 `; S0 L0 n3 A

- |: S8 w& B5 @' Y* C! K/ cyeah~加油
1 h( J% W* q9 X; i& l5 mthx唷~*
Originally posted by ronja at 2007-2-7 11:23 AM:
" f& I7 h$ `' ^4 K8 q禮物最好係飾物. tiffany最好啦..尤其...
) p( N4 T4 Q& K
7 a. L/ d4 S0 X$ ^7 A! w: R

* D1 x2 R/ {, t, jys ar 飾物幾好仲要係tiffany~good~你gf肯定好開心4 H& d4 J' \  {; M( R
你係男仔問下你意見~咁你會想收到咩禮物?
Originally posted by ronja at 2007-2-7 11:23 AM:" {3 Q8 U, m( d# P: a: a1 H1 G
禮物最好係飾物. tiffany最好啦..尤其係D吊咀,女朋友收- |, t/ `) `# @* t2 S  q4 j
到個籃色包裝已經冧哂啦3 t: t9 w' L4 z
朱古力唔係唔好,佢我試過因為包裝太靚唔捨得開嚟食而9 n- e( [8 M9 k2 b1 s- D7 y
發mould....
+ b" u$ s9 g# t6 _8 G4 \) t, r3 R5 ]7 u
幫佢開埋盒朱古力咪得羅
" g$ B1 ]' W  ~+ D5 \: G! O    朱古力係最好既催情劑
3 c; ?  J" J3 X4 D2 Z5 _' Z, `3 Shttp://img46.imageshack.us/img46/1148/heartchocolatecloseamcnc8.gif% G+ S% t# d( r* P: j
" W+ F+ l9 {" q  q" C# ]9 v
[ Last edited by Triangel on 2007-2-7 at 01:59 PM ]
7    6      5    4     3    2    1
禮物方面,我會選擇買一套名貴禮盒裝沐浴連護膚and spa嘅用品,其實價錢都唔會好貴;因為女性每日花响沖涼及護膚嘅時間好長,而且亦係佢地最relax同享受嘅時刻,你可以話俾佢聽,佢每日最放鬆嘅時候,你送嘅禮物可以時刻都呵護到佢,可以同佢有最親密嘅肌膚接觸,非常貼心,閒時更可以一齊泡泡浴,所以此禮物嘅實用又有心意,最重要係價錢都係有限數o8 ^# x0 s; h/ G" x7 q
食飯方面,自己煮燭光晚餐就最好;更重要嘅係能夠整到一個美味甜品or蛋榚,因為女性非常喜好甜嘅食物,主餐反而佢哋未必食咁多;做甜點有一定難度,所以亦可以展示到你嘅心思及心意,就算唔好食,佢一樣唔怪你之餘重會勁冧tim,所以就算決定出街燭光晚餐都好,自製一個甜點結尾,肯定效果更好
! M/ k2 k1 i5 u. A) [以上是小弟小小意見提供,希望幫到大家
Originally posted by ronja at 2007-2-7 11:23 AM:+ J4 s: D# N, T5 }& }2 V5 p! V
禮物最好係飾物. tiffany最好啦..尤其...
9 M4 x3 ]4 C+ W* Q& T( M( T/ K
Tiffany is my best choice~~8 X! X/ W1 Y; `7 P; U
剛剛送左一條necklace比honey,佢不知幾開心~~
, y) _- L, I+ f9 a* G9 \; d
# I/ @. M; [; j- \) q. G  P/ H* B4 ]http://www.tiffany.com/shared/images/products/product_images/18981564_FL_LRG.jpg
Originally posted by cyc1 at 2007-2-7 12:19 PM:
7 e( p$ X, H* n/ x禮物方面,我會選擇買一套名貴禮盒裝沐...
. t% n" B$ ]5 [8 I1 Q
2 k( E, _/ ^8 g, t7 p0 {閒時更可以一齊泡泡浴
% i, i! Z, n9 ]. X8 y1 u" m3 h' E
0 {; }) G2 _8 F& W$ r- X呢樣最緊要~
Originally posted by 卡娃兒 at 2007-2-7 10:02 AM:
: P1 f; I  U; A0 I( ?# b情人節你會送什麼禮物給你的另一半?會預備什麼節目?, y& {; _: x4 N. e) y  B
' @9 J! \# M" m- j0 L2 k
我諗住自己整軟心朱古力同埋諗住係屋企燭光晚餐~好唔好?
" C. f7 k1 B- @$ q4 k9 x  R9 U( B
6 V" |" m0 C( G
9 S" ]! f4 q/ {; g' O4 r: t
整得好故然好, 整得唔好除時拉肚
3 c9 f4 N3 _# o3 D1 y6 X1 R5 D8 Xhttp://www.26fun.com/bbs/attachm ... 9731&download=1
2 e  E7 k5 a# C7 ~7 V' N* s9 g4 p5 n9 t1 w
216+3鼓勵
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 情人節你會送什麼禮物給你的另一半?會預備什麼節目?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。