<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 情人節你會送什麼禮物給你的另一半?會預備什麼節目?
返回列表 回復 發帖

情人節你會送什麼禮物給你的另一半?會預備什麼節目?

情人節你會送什麼禮物給你的另一半?會預備什麼節目?
, h* _! b$ c% K# E% \) @# _3 d1 U$ z; D2 ]/ D0 b
我諗住自己整軟心朱古力同埋諗住係屋企燭光晚餐~好唔好?
Originally posted by 卡娃兒 at 2007-2-7 10:02 AM:
2 p0 @& o' m8 a' T" h" f! S情人節你會送什麼禮物給你的另一半?會預備什麼節目?
, s/ `) O$ B8 w; q$ C! S4 d) M* ]
) M; j3 l' o7 t: K$ U我諗住自己整軟心朱古力同埋諗住係屋企燭光晚餐~好唔好?
8 R1 U1 e. n1 B8 H4 y7 A

6 d' i1 A( W& l2 X5 L; E我都岩岩稔住開個情人節post,
4 T0 n0 J  s, z/ m6 k6 B" [( K唔該晒卡娃兒
8 K& m' W$ x/ h' [5 S1 i2 G/ j: _( Y會員答得精境,最好圖文並茂  A- e: d$ G. ~- v
板主會定時加分
+ B& O0 }9 \& B; N2 o9 C0 C  d: l9 l5 O3 \& N
[center] http://img454.imageshack.us/img454/508/heartsshotmcry2.gif    http://img454.imageshack.us/img454/7455/valentinesheartrotatescun4.gif   http://img454.imageshack.us/img454/2108/heartbowmcvo6.gif[/center]3 U: W  S0 E. f# s
  v# P4 X4 y( t5 W; h" L1 n
[ Last edited by Triangel on 2007-2-7 at 01:22 PM ]
7    6      5    4     3    2    1
禮物最好係飾物. tiffany最好啦..尤其係D吊咀,女朋友收
) U7 q$ n( w  ~" f- M4 Y$ t到個籃色包裝已經冧哂啦
" x6 s! ^1 w4 U0 \朱古力唔係唔好,佢我試過因為包裝太靚唔捨得開嚟食而8 N' ^) p$ c8 }! ~3 C% u" q. K
發mould....
Originally posted by Triangel at 2007-2-7 10:41 AM:
; ]) d  }/ M& i4 s& ~% c
$ q8 c" Y) z( s" W
. l6 K8 H/ K0 c9 Q: j# G我都岩岩稔住開個情人節post,) X* T* b& `3 F9 |# o
唔該晒卡娃兒
7 {4 A% D: ^, E: |" r% Z會員答得精境) q) C+ u: i4 E  _
板主會定時加分
: o/ f& C2 C  H7 r. J3 F) I4 U2 G" Z) W4 K: T( n  B' A8 T
yeah~加油$ \5 x$ D0 e$ J7 A
thx唷~*
Originally posted by ronja at 2007-2-7 11:23 AM:
$ B8 O$ n4 J8 r) |" ?3 l$ N8 r禮物最好係飾物. tiffany最好啦..尤其...
2 P; _8 d- \! ?$ N
* `5 ~% q, |/ ~) V* S$ u
7 e" _  Y( T; Y( Q6 `( O4 |0 X& s
ys ar 飾物幾好仲要係tiffany~good~你gf肯定好開心  d9 Y. X" v% e4 h6 y  l) @  J" D! f6 D# g
你係男仔問下你意見~咁你會想收到咩禮物?
Originally posted by ronja at 2007-2-7 11:23 AM:
4 n6 u8 B9 |$ u5 \( v( C" T禮物最好係飾物. tiffany最好啦..尤其係D吊咀,女朋友收
- X3 l6 }7 n$ M6 b# S7 @0 ]* I# I到個籃色包裝已經冧哂啦
7 |& {$ K$ n' z( |) A9 {8 L& |朱古力唔係唔好,佢我試過因為包裝太靚唔捨得開嚟食而% }9 w+ f: d1 p! P% b- C4 M  H7 @
發mould....
& R. T$ L6 o2 f1 H  a

# ]  `5 I. d$ H. [7 p& `幫佢開埋盒朱古力咪得羅
5 r% M# ~. P' S. p* c! n    朱古力係最好既催情劑, O# g0 ^. S/ `) b$ Y- [' E3 K* c
http://img46.imageshack.us/img46/1148/heartchocolatecloseamcnc8.gif
9 [5 w2 x$ C# w' ?2 u, D& d6 D) ~) X# D  Y
[ Last edited by Triangel on 2007-2-7 at 01:59 PM ]
7    6      5    4     3    2    1
禮物方面,我會選擇買一套名貴禮盒裝沐浴連護膚and spa嘅用品,其實價錢都唔會好貴;因為女性每日花响沖涼及護膚嘅時間好長,而且亦係佢地最relax同享受嘅時刻,你可以話俾佢聽,佢每日最放鬆嘅時候,你送嘅禮物可以時刻都呵護到佢,可以同佢有最親密嘅肌膚接觸,非常貼心,閒時更可以一齊泡泡浴,所以此禮物嘅實用又有心意,最重要係價錢都係有限數o8 l% P8 \& A4 \' B/ ^" P
食飯方面,自己煮燭光晚餐就最好;更重要嘅係能夠整到一個美味甜品or蛋榚,因為女性非常喜好甜嘅食物,主餐反而佢哋未必食咁多;做甜點有一定難度,所以亦可以展示到你嘅心思及心意,就算唔好食,佢一樣唔怪你之餘重會勁冧tim,所以就算決定出街燭光晚餐都好,自製一個甜點結尾,肯定效果更好
6 l# d! P9 I% R/ f3 y6 z5 M以上是小弟小小意見提供,希望幫到大家
: f$ S: Q) E6 D8 X1 m禮物最好係飾物. tiffany最好啦..尤其...
9 R& F! k2 T$ D) L/ ITiffany is my best choice~~! r/ S4 p- v' B, e
剛剛送左一條necklace比honey,佢不知幾開心~~
1 o, y+ P' [9 _. ^) y# i' z
' v% s& Y0 |: A+ D3 I* V: q0 dhttp://www.tiffany.com/shared/images/products/product_images/18981564_FL_LRG.jpg
Originally posted by cyc1 at 2007-2-7 12:19 PM:
2 Y+ k) y5 p5 l+ D: ~. w4 g  m1 |禮物方面,我會選擇買一套名貴禮盒裝沐...
8 }0 ]$ z" t/ T. U

! `% Y0 Q5 u* \$ m2 f, A1 x6 |9 p閒時更可以一齊泡泡浴* o; ^! z/ ^3 e0 v, w) b4 I
0 B: a/ f. D: F  e2 J/ r6 ~& g. r
呢樣最緊要~
Originally posted by 卡娃兒 at 2007-2-7 10:02 AM:4 [" m' q) j! J0 u1 R4 F$ |
情人節你會送什麼禮物給你的另一半?會預備什麼節目?) i3 r4 B( L2 F0 ?6 p
$ l( n, }  t; T
我諗住自己整軟心朱古力同埋諗住係屋企燭光晚餐~好唔好?
9 @: i- h  a4 u4 z' {; ?
4 {/ p9 [& _/ K8 R# H8 p$ I2 U0 s9 Y  [0 `$ z7 b5 h7 V, k7 G2 l
整得好故然好, 整得唔好除時拉肚
0 T1 g+ I0 r9 {) Zhttp://www.26fun.com/bbs/attachm ... 9731&download=1
. T7 Y' n2 \$ `# x  T" t: a4 m0 y) g1 \& U" [, ]; s
216+3鼓勵
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 情人節你會送什麼禮物給你的另一半?會預備什麼節目?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。