<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 爭霸點解咁樣o既??
返回列表 回復 發帖
戲劇同歷史有D分別
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 大優勢 at 2007-2-9 11:28 PM:7 D8 G- g0 v9 R8 F( H
你打機就打機啦6 B+ G3 Z( T' O3 Q5 A
$ G& w8 q) R5 t8 R/ T. |
* Z+ s9 W4 V$ l" e  a) M3 D8 C
你唔係想打機學歷史呀
8 C4 U$ \2 n0 ?9 K1 S- L  A唔咪唔得喎,有大把三國Game可以學歷史
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
today is season finale5 _0 D: ]6 ^$ S4 {7 L9 \
now showing!!~
Originally posted by abcde1918 at 2007-2-10 08:35 PM:
. S- [% @- M* C" ?戲劇同歷史有D分別
" Q- h- _' h; m' \) \1 C4 O當然啦
  B( F: S# C$ f6 p1 T2 k' r7 P唔係點吸引d人睇
Originally posted by pigcat at 2007-2-10 19:43:
; s3 V! `% d. Z$ V- A" ~5 U' O9 F" _2 {
結果點
5 W1 o! D3 s- A7 Z8 m/ E% p
無作用
Originally posted by abcde1918 at 2007-2-10 20:37:# ?0 @- v4 f- v! ^. ~2 j2 y& l- @: i
5 W  H$ W! i  R0 N3 k
唔咪唔得喎,有大把三國Game可以學歷史
; ]: ~/ i- r2 [) s8 H' Z
" [! J( K6 q' Z( R' o6 \; M" E
睇人物列傳都學到野啦
Originally posted by 155220 at 2007-2-15 10:21 PM:( y' q" u% A* k4 A; Q& f+ y. F5 Y
0 D  @4 h8 d* w: }" b) ]
3 [8 U4 ]0 G" Q8 h% z8 d
睇人物列傳都學到野啦
: V* |. t7 J* w- ^; k' }! f% ]) g: g依家我最了解既歷史都係三國
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
套野不知所謂...
Originally posted by 155220 at 2007-2-15 10:21 PM:
8 q- d1 J) n2 n+ f- o5 g- n( m2 s6 `- P8 L# A
( i5 m) d* U$ |0 [
睇人物列傳都學到野啦
1 X" a" @. C" _8 |& |
係ar..  n. v6 x2 p2 `9 E
尤其是而家佢會分埋正史同埋三國演義
民主定民粹?
就係因為咁..睇睇下都無咁好睇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 爭霸點解咁樣o既??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。