<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有冇人仲未去環球嘉年華?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by wer at 2007-2-15 11:45 PM:% b2 I: i# u4 d: A- ^( J+ s
0 X9 a  K' K) F$ L. s/ [' L1 ?
因為我覺得他grammar有問題
+ a3 d% y4 g/ I1 s, ]7 q
+ J' _! J/ G* q, p8 K0 j! b, U' z' W* V8 P+ d( Y! ~( L) x
打中文啦中國人,半中半英。  W% t" C5 y0 e+ F; ~8 R

# @, v* W! A0 I; l4 ?仲有,文法有錯就唔打得英文,乜道理?
Originally posted by wer at 2007-2-15 11:45 PM:
* t1 G7 @. A, e& T
' W. Q0 B+ {( g% e- y& e0 J" Ywhy
$ X* S" V+ K/ \) Q* K1 `. ~; ]* P/ m. W2 H$ L' |" A# {3 c
叫人唔好打英文,自己又打。
Originally posted by abcde1918 at 2007-2-16 10:36:
- n. H; _4 _0 l
. \( ?2 A6 e8 N唔識英文,就唔識英文啦
) N" W! u" w' N7 W, a7 J我不想與你引起罵戰
EF小人物

Originally posted by angry888 at 2007-2-16 13:57:
7 W6 g; T5 @: A8 K- v5 z1 {8 m
( m1 \$ G5 x2 D, J$ L# h0 O) S3 \: S$ u4 w9 P" f) }! ^

' ?8 ]  j' ^+ W, q# a; M5 F9 m打中文啦中國人,半中半英。
% i& b8 {$ W6 f. M, L8 t, J; v+ Z0 u' o7 I
仲有,文法有錯就唔打得英文,乜道理?
+ g2 H7 d2 N. c, k7 C6 o# ]我擔心誤會他意思者* R5 G1 o" K, e) J: e/ p  f
+ D3 y# A* P6 M8 P- z+ x# B
另外,打英文有時方便過中文
EF小人物

没去,有人请恐怕也不去,不感性趣了。
Originally posted by jennifer at 2007-2-16 03:44 PM:
* w  h. G* ]' q' o# {没去,有人请恐怕也不去,不感趣了。
* F5 d) P3 y! O
民主定民粹?
Originally posted by wer at 2007-2-16 03:25 PM:
1 i4 p/ A. V  i# w
6 o  |+ P" {8 Q* Z3 E我不想與你引起罵戰
8 l) X  j4 f! T. n
我都唔想糟
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2007-2-16 17:16:
( `5 O+ u8 g5 F2 I! `( d; Z: S0 ~/ X- b! B4 N5 J
我都唔想糟
( C# v8 `0 U* e0 W- d4 B" \8 v9 F
請你就你的言論道歉
EF小人物

冇去呀!!!有時間既話都想去下!!!
...不去了
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有冇人仲未去環球嘉年華?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。