<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » (數學題)鐘打8下,要幾多秒呢?(小學部)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by playbr2 at 2007-3-13 04:02 PM:* V8 x8 g( x; [8 d

7 A- s! I2 {- ^+ N
: j  z1 L" `2 u& G& n3 w大優勢兄......<小學部>d問...
8 @4 `4 V) i: M' z: `5 _/ Q5 H% u' W& U* V* x# ]+ M% N0 J. T

, y; b2 s: K9 u7 ]: i: ]. s如果答案咁樣...........都無所謂啦2 R, k- L7 p) i* B* b4 ?) w: B
& s1 F  V3 j8 a' y+ \* |# k2 H2 I
又唔會有實際用途
其實打快d又得,打慢d又得, G. }) {2 \  {+ q; g
正常人打鐘都唔會次次一樣速度,況且題目又冇指明點打8 ~+ H3 x) T) {
所以答案係,隨心
一個亂咁俾分既遊戲~1 i% g! i% r5 }
好心版主,俾左分頭幾兩三個咪算囉。
5 q  R: o5 P- u$ B3 k0 @後面成班人求其打個"7秒"都俾分。( `2 P* p) W3 S8 K
真係寫個服字。
Originally posted by YingTung at 2007-3-14 12:49 AM:
1 I. C- M6 z+ o$ w一個亂咁俾分既遊戲~0 q8 ?$ O& @- ]9 F# F: A
好心版主,俾左分頭幾兩三個咪算囉。, P. ~0 [: N. u) d7 X" `, U$ u
後面成班人求其打個"7秒"都俾分。+ D0 _" \8 c& P$ B1 K
真係寫個服字。
. E7 U: X4 n! t. l  r
4 Z( p3 q! y2 n2 y
你話我呀~2 m6 F1 n& ^4 @; h) h- O7 b
    PlayPlay出呢個遊戲係比大家Happy開心下; ]: N" F6 e: M+ Y7 D/ E+ t% S
       [+1] 既係參與分$ n1 P% N% N4 X& c! a1 L1 P
[真係寫個服字]
0 a. V2 d  Y7 W, Y7 x9 y7 \<- 唔想因為你呢句破壞晒氣氛,知冇~
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by YingTung at 2007-3-14 12:49 AM:
6 j! C4 a/ j0 B* b一個亂咁俾分既遊戲~
4 ~# d; S5 O, O9 k好心版主,俾左分頭幾兩三個咪算囉。
- [1 Y5 I; d; N" S& b; G$ Z/ O/ o後面成班人求其打個"7秒"都俾分。0 l' |9 e, }5 P) G
真係寫個服字。
/ C, s. Q  p* u" L
: E/ \6 b3 n8 H2 p咁你有乜好建意去防止一d混水摸魚既行為???5 n# Q6 `7 B$ W3 K3 j4 l
0 \7 ^$ y! n( m. J) \, Y! |: |
EF改革之前,你想揾一分都好難,除左一小部份不求分數但求娛樂既會員會回下post,吹下水之外........其他大多數都潛哂水.....) q+ m. K8 R$ r, h1 O

, [1 }, a. ~* E8 D: C& ~- }而加EF改革左.....希望多d人黎玩,多d人回覆下...........上面個遊戲,混水摸魚既可能吾少,但有心玩遊戲既人,亦比改革之前多........而且d人玩之前係吾知版主後來有'' Mod'' 分加比佢架(我都吾知)
Originally posted by Triangel at 2007-3-14 01:18:& E' M, W9 e. M4 F- X6 [& Z
3 d' J6 J+ u; O- D! v) ]. }
( |3 G/ b6 S( u  F$ \
你話我呀~
% E9 [# G5 F8 h! |    PlayPl...
3 ~' o' \/ q$ MTriTri你竟然睇唔明我答案??
+ t9 C3 R" r: o$ }7 x! \5 ?不過算啦
Originally posted by guswan at 2007-3-14 01:20 AM:/ \$ Q5 l% L% ^5 X) I
  q7 f, V" K/ }, u, l4 R
TriTri你竟然睇唔明我答案??
  Z% Q0 Z, |6 j不過算啦
! ^$ @  c% E+ R7 Z8 W

`5 D  v* @0 ?9 s' Y" chttp://i72.photobucket.com/albums/i162/xcopy/Monkey/53.gif
Originally posted by playbr2 at 2007-3-14 01:22:, I- M5 u$ N* [' z
3 y6 ]* `4 i1 |
' u5 [$ T  c, H; e. z, I
: r0 a# m6 Y, ]6 b5 s/ z我醒起一個高小嘅題目,不過唔知會唔會太低B.
Originally posted by guswan at 2007-3-14 01:24 AM:/ V8 ?9 ^  x7 a+ z: d- G0 r) y
7 M) s: H' m6 Z% c- H) R. D
我醒起一個高小嘅題目,不過唔知會唔會太低B.
& q- w+ a) c' _3 ?% j/ ?

G& Z' y- r" x+ @8 _你出題.....比我玩
Originally posted by playbr2 at 2007-3-14 01:31:$ |- V) ~! w  e; d1 D1 @9 D' ?

9 z7 G$ K8 Q& Q. H) {9 a
; V! Y- w) S4 Q  o" v你出題.....比我玩
9 v  _. }, {+ @. y* [
我驚太容易俾人笑,
* z6 H( g5 p! X+ H. w忽然記得只有呢個.! K$ \8 D; i- o! v! d2 a0 a: ?. ]
10袋銀仔玩過未?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » (數學題)鐘打8下,要幾多秒呢?(小學部)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。