<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 乘公共車的遇到最討厭人
返回列表 回復 發帖
Originally posted by lookityourself at 2007-3-13 11:03 PM:
6 k, L* h( u  x" U, e  p5. 在繁忙時間乘公共車的老人家, 他們知道一定沒有位座, 但是一定乘公共車, 好似馮子要有人讓座
+ d) B; p" f; i* r6 _9 O5 t2 f& o9 n4 K4 i2 N8 S
樓主..我覺得呢一樣野係我地應該做ga bor!!
3 u( y0 Q4 T& R

: `; \8 Q% h  Y& ]/ [大肚婆同傷殘我就一定讓,但係老人家就真係睇情況,
8 t2 `, t* G! r% ^$ H  }( ~. ]有次個阿婆望實晒,好名顯係想我讓座,但係我唔覺得佢係"有需要人士"( q6 T( M1 k! U4 v: V% P+ E! ]
* i+ q# v. s: q/ t1 M, ^- p
+多樣,d過份肥既人我都好憎,一個人坐兩個位(美國好鬼多肥人)
' t8 ~2 M/ H5 z8 g6 e1 u6 J& ?7 X8 q. p  Y4 h
最憎都係大大聲果d人,有時真係耳都聾,好多人都休息緊嫁ma,嘈住晒
今日有兩個阿姐隔四行大聲吹水,好討厭
我最憎d人落車好似落唔切咁~"借借都唔講~"撞開晒d人~"死撞爛撞( n+ i* c2 L0 ?; B$ J. g% Q2 w. j/ h
* x% V/ e; \5 y/ w
ps:岩岩尋日放工就係咁比個亞叔撞~"架車都未停~"佢就死撞爛撞~撞開D人~佢又企得唔穩~"成隻腳踩落我隻腳到~"痛死人~"SORRY都唔講~再撞過~"頂......
有體臭既人,真係臭親人
Originally posted by 奪命老妖 at 2007-3-14 02:04 PM:
! S' K$ P: ?: \8 X+ m7 N8 }有體臭既人,真係臭親人
6 h8 ~" y, A; B; P4 W: ^9 j

* S4 R+ Z* V0 g" m( ]1 G+ O夏天就到4 S$ u6 f5 P- {3 T6 U' X
到時肯定「幽香」處處
The Best
Originally posted by beingkilled at 2007-3-13 22:17:
2 O$ ?$ c* f2 v7 L用膝頭或腳頂住前面椅背的人# y7 F/ _. w. d

+ R- ?6 `4 `, M: R2 K7 Q除鞋的人( N/ a/ d8 X& v% O; T4 I
2 n: @: m0 G5 g0 O
打對面坐死要撓腳, 同者睇住你坐對面都死唔縮腳
6 \2 d% h- M# C
用膝頭或腳頂住前面椅背的人- u( m. s$ p4 N9 Y3 R
我年中X唔少!!!!!!我就係巴士啊叔0號.
Originally posted by guswan at 2007-3-14 11:14 PM:8 m/ W! Y: v# I" g/ Z# U
# X% c( f) [8 k5 ?- v9 \) J2 ~
用膝頭或腳頂住前面椅背的人
  [: Z- w% f8 B我年中X唔少!!!!!!我就係巴士啊叔0號.
* R1 v% T' B; z7 A9 ?# Y
0 T# f% W1 D5 M, m1 j7 X: s
頂往仲要係度一下一下咁搖搖!
. w; I. h) a  J; W7 [9 ~5 w" U9 J成日都好想坐番去佢後面頂番佢!
4. 公共車上咳嗽, 不堵住的人4 O: f: o, \- Q9 M
5. 在繁忙時間乘公共車的老人家, 他們知道一定沒有位座, 但是一定乘公共車, 好似馮子要有人讓座
" @4 \5 Q3 b0 V* W# |3 I2 C6. 以為自己係靚女, 而且以為男仔一定抽佢水的女士
Originally posted by achan87 at 2007-3-14 10:39 AM:
2 D: r4 Z1 k, O9 h+ ~: y% p; f2 t  w今日有兩個阿姐隔四行大聲吹水,好討厭
& I) s) q  y( P
9 @# {" X( D* M  y5 T
5 k6 Y2 T3 D: @係呀......d阿姐講野可以好鬼大聲
Originally posted by jennifer at 2007-3-13 15:25:+ s" {5 a- X4 c( g: M+ P# ]
你那里公车上没有小偷?
- W/ w7 G5 ?3 r如果有的话,会排到第7名以后吗?
3 x3 O5 F' J; O. m
in HK+ j* l0 s, ~; Y6 a
it is few happen0 d8 U# U- \9 m+ J: a3 o
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 乘公共車的遇到最討厭人

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。