<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 乘公共車的遇到最討厭人
返回列表 回復 發帖
Originally posted by lookityourself at 2007-3-13 11:03 PM:6 |- i; d5 O) t. S; A
5. 在繁忙時間乘公共車的老人家, 他們知道一定沒有位座, 但是一定乘公共車, 好似馮子要有人讓座) Y8 ]% p) T2 C. A
- t0 |7 F2 W9 h5 N
樓主..我覺得呢一樣野係我地應該做ga bor!!
0 s' r* t' y( y, {2 A2 Z

: e* U0 P* v8 x大肚婆同傷殘我就一定讓,但係老人家就真係睇情況,
) L9 h7 \. L* C) u有次個阿婆望實晒,好名顯係想我讓座,但係我唔覺得佢係"有需要人士"5 |0 @$ N: N: B; K# I( O2 I+ B( U3 w
! o1 d; W) f- F1 R
+多樣,d過份肥既人我都好憎,一個人坐兩個位(美國好鬼多肥人)
5 T9 S" E* \- E% d, w
5 ~7 L3 g9 {; N" [; u9 Y最憎都係大大聲果d人,有時真係耳都聾,好多人都休息緊嫁ma,嘈住晒
今日有兩個阿姐隔四行大聲吹水,好討厭
我最憎d人落車好似落唔切咁~"借借都唔講~"撞開晒d人~"死撞爛撞
4 s  w5 J4 Z- {7 ?: h" x% J
5 [! k4 L  V0 D% S8 aps:岩岩尋日放工就係咁比個亞叔撞~"架車都未停~"佢就死撞爛撞~撞開D人~佢又企得唔穩~"成隻腳踩落我隻腳到~"痛死人~"SORRY都唔講~再撞過~"頂......
有體臭既人,真係臭親人
Originally posted by 奪命老妖 at 2007-3-14 02:04 PM:
7 ^  A/ _/ l  |5 O- g有體臭既人,真係臭親人
1 T& @! Z& y! o- v" O  t1 ]. t9 O# R5 [& F- i. h$ N/ {7 U
夏天就到* b* ~" v; i- B) ]" `
到時肯定「幽香」處處
The Best
Originally posted by beingkilled at 2007-3-13 22:17:& j+ p5 l/ L0 O
用膝頭或腳頂住前面椅背的人
' O4 h% L7 M5 ]: |; o  b- F- a0 |/ @' |0 L  o$ E7 F
除鞋的人- D% D3 |  h* x) e) X

1 @5 N- y% W9 z" o打對面坐死要撓腳, 同者睇住你坐對面都死唔縮腳
) `2 ]& A- S/ O; ]用膝頭或腳頂住前面椅背的人" z% E  T" G) I# E
我年中X唔少!!!!!!我就係巴士啊叔0號.
Originally posted by guswan at 2007-3-14 11:14 PM:8 a. a4 o  ^1 V! n6 D) |
6 A  v- m7 c2 Y0 }
用膝頭或腳頂住前面椅背的人
! x& s) ?5 u6 ?3 A我年中X唔少!!!!!!我就係巴士啊叔0號.
3 S1 a9 Q/ }. y& {: ^7 s' W' [
, s: H) A7 R7 |) q# K% y頂往仲要係度一下一下咁搖搖!8 k9 u' e  t1 n& f! b! I
成日都好想坐番去佢後面頂番佢!
4. 公共車上咳嗽, 不堵住的人! d# Y2 h+ i5 J9 z  R( U
5. 在繁忙時間乘公共車的老人家, 他們知道一定沒有位座, 但是一定乘公共車, 好似馮子要有人讓座
& U2 c9 B2 n7 g$ m+ \% ~% N0 r5 T6. 以為自己係靚女, 而且以為男仔一定抽佢水的女士
Originally posted by achan87 at 2007-3-14 10:39 AM:
6 D& k) j# D5 R0 \1 d5 I, b今日有兩個阿姐隔四行大聲吹水,好討厭
) ?% B0 H5 ~8 a- U5 R" R# [& D  D, S/ }7 F: a" w9 F
: a& w. i. p/ s5 `6 Y
係呀......d阿姐講野可以好鬼大聲
Originally posted by jennifer at 2007-3-13 15:25:
# d% |8 }- C4 i9 f& C你那里公车上没有小偷?
, g) e  f' p/ K: e3 W如果有的话,会排到第7名以后吗?
: P* t- {/ F( W0 m5 Z" F6 C1 |in HK6 v/ P6 ~1 v/ _6 u( ]5 M
it is few happen; K2 _. z' A4 q% ^( I" e
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 乘公共車的遇到最討厭人

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。