<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家善長玩開边類game??? 有幾勁 >0<~~
返回列表 回復 發帖
我打機由細打到大
! l+ Q6 G4 r8 J' i1 J" k1 ~& N8 j但真係唔叻 係到講仲可以話係獻醜
5 t2 C) F: S+ V/ {7 f不過見大家傾得咁開心又想講下; _  Y: {( {8 [8 \' F) s) `
細個玩gameboy最叻玩瑪莉奧....好彩都爆到機( L5 B" g8 O, Q) O0 Y/ l
之後有玩紅白機(以前有位姨丈佢細個個時玩...之後送比我)2 E1 P; Q7 K9 B% j9 \' D7 B4 Z" }
都無乜機隻ok...可能太細個...4 D4 d, Y# P- p3 t, J4 K
上小學無耐得到一部機....SS...唔知仲有冇人記得同玩過呢...
3 v7 l+ v  M% s' K0 l: C但又係周身刀  無把利..." U7 r: R( g& b
中學之後...係一d朋友(損友嗎?!)...帶去網吧打機
4 k: J9 Z6 ^# |玩一隻鎗game 唔記得咩名...有得執鎗的(唔係half line)
4 s" a7 s! S9 B2 G之後再玩cs....專做衝鋒佬突圍...都做到下野架 嘿嘿 . o8 k3 g$ R- d4 }
諾曼第都玩過...其實依隻game我幾like不過可惜好少人玩...9 D- {2 c# N' J( s
aoc...war3依d當然都有玩...不過都係水水水水啦
, c  o9 w) p; `3 u: P; P( Y4 F4 f% k, Z5 v' M
三國志系列當然都有玩....爆機當然唔係問題 但我都同意樓主所講 退步了...
- ?$ c; x% p( O  w
& p0 Z& q& ?) T1 u. aps2就winning玩開...水準相信都無大家咁強....
1 v+ E% |9 E" S2 m' y% D; T8 z0 D3 s: q" v$ w! w
不過有樣野值得一提....我玩nds隻孖寶賽車唔弱的
襟棉胎最勁
9 E. K7 c: p: n8 I) h不過最正都係4條友玩gametube果隻孖寶賽車,% b# h1 h+ U1 [6 h
玩到講晒粗口,真係咩9招都出晒,3 h" w. |, N1 O) d  o( J
盲點放蕉,望人地個畫面放野唔少得,2 \# D8 q8 N2 N0 ?
就咁過你咁便宜,實等你---用道具打你4 Q+ u' ~  H7 \1 `6 w" E, J0 p
藍龜入後波同第2名同歸,
* @, X) v9 u- a0 t用左星星都入後波撞人$ T0 x- M! U* x
最後果名追唔到就倒後行,打第一名
Originally posted by qqwqqwqqw1 at 2007-3-18 11:41 PM:' `3 M: W% A7 L1 Q0 ~5 f7 B) Q, b
不過最正都係4條友玩gametube果隻孖寶賽車,
& X0 @9 |5 h$ {玩到講晒粗口,真係咩9招都出晒,
% \7 c* N% L- O盲點放蕉,望人地個畫面放野唔少得,! c6 a: g8 \7 A* l( C$ I
就咁過你咁便宜,實等你---用道具打你
9 H$ S+ s5 Z' o8 j: W藍龜入後波同第2名同歸,
  c" j- o; {9 _4 v用左星星都入後波撞人
7 c+ M! T( m% s% ^# _最後果名追唔到就倒後行,打第一名
  d6 M$ @) V2 q
* y# |6 A% p7 ?* a6 [0 N, l
係ㄚㄚㄚㄚ 我吔都係玩得咁9
: H7 M* X( D: x) }開頭班友仔個個聯盟圍攻我一個,但到最後總會有人攞第一架嘛, M1 C3 x$ G  p7 f
人始終係自私既我橫掂都係輪,一於(偷偷地)搵第三勁嗰個倍葬8 h; o1 G2 p8 o
結果第三個嗰個冇得羸,成日比第二個羸哂......咁聯盟就開始分裂
! V& y7 V3 @: L) ^* C1 m之後,第三個就會同我聯盟!!! .......比番我做第一,咁我當然會保佢攞第二啦......而原本第二勁嗰個就砌到佢吓吓包尾
5 Y9 o$ Z' H( S5 d. o.........不過毎次一玩番,班友仔又係會一開頭聯盟番,繼續圍攻我一個% t  }' i! n# F9 \$ _! `, Y9 l

) C$ ~' E2 X, r3 d9 W[ Last edited by playbr2 on 2007-3-19 at 12:57 AM ]
playplay 有冇玩過1942個brintain呢個map,3 y: d7 O$ Z6 {' X: V* e* O
純空戰,德軍空襲英軍.
8 ~7 _- _9 E5 ]& a本來就算英軍多戰機高手都輸9成,
8 v( X/ w5 \1 c; k! O因為英軍5個據點被炸晒就輸.! j; g# }, m; w; o# G- B4 m* Y2 V
但我係英軍果邊就嬴面增至3~4成.
& x; i1 t" a4 ^6 y只要有戰機高手旁住我支flak-38.
* e: Q4 B. q* w: P$ r, t0 o$ r' w$ o
我試過30分鐘打落成40架敵機./ ]/ M& d, q8 }' w" @3 }

, h0 j" M8 N" H好自大!!最叻打飛機
" ~1 `1 r! D5 c9 m/ a4 x# ~3 I4 o+ g' U
[ Last edited by guswan on 2007-3-19 at 12:38 AM ]
Originally posted by guswan at 2007-3-19 12:32 AM:
, h+ ]  l1 u( U' q' y" X4 Zplayplay 有冇玩過1942個brintain呢個map,8 M$ L$ c; Z/ e6 w! N. s
純空戰,德軍空襲英軍.0 ?! C& S4 z1 e0 y* g( s
本來就算英軍多戰機高手都輸9成,! I' l+ P1 P9 h: I" B
因為英軍5個據點被炸晒就輸.
4 B7 G3 R1 K+ \3 _5 B- p# |; h但我係英軍果邊就嬴面增至3~4成.8 t9 x! I% Q/ t
只要有戰機高手旁住我支flak-38.
3 \. M" D4 \0 A- K+ g- v$ o
$ N; A* _9 s" ?7 z: Z4 W我試過30分鐘打落成40架敵機.
* U7 f" i' C5 O( w8 z# v3 s( Q4 R0 |$ w3 L' H9 Q" y  Z; a" K/ p/ R
好自大!!最叻打飛機
9 |. D; Z1 {; T* ^2 M5 H5 A
' \/ }( }! K5 S3 E; F% @
講真......我揸飛機技術麻麻地......唯一絕技係,比人打落嗰陣時會衝落d敵軍 or 盟友度.....搵人同我倍葬
) U6 H( x& X+ [+ w
8 k4 e* Z, o9 T% E# Y/ a如果玩純空戰用德軍......我一定會狂衝落d高射炮度
Originally posted by playbr2 at 2007-3-19 00:53:
) |9 ~% F8 H/ j5 V, y. @' W# ^" n......我一定會狂衝落d高射炮度
2 @4 ?! F+ z% u5 W3 a; x
3 P, s, H" N" g: X% o# A6 i
3秒內打爆你." m- e6 M6 K4 U: O4 v; ~6 h
Originally posted by guswan at 2007-3-18 20:44:  t- X+ A5 a" x7 H
一架100%飛機我3秒毀滅.除非正頭頂個盲點垂直衝落嚟.* E7 j* k7 T) G+ ?! J8 v9 d- |
又或附近多個3架飛機,會聽唔清方向....
/ W; W1 h+ C: Z7 ?* J' q- n9 M9 F9 U) V0 D/ p
[ Last edited by guswan on 2007-3-19 at 01:05 AM ]
我最勁應該係玩shooting game- \6 X3 \4 A7 U4 M
想當年果隻反攻諾曼第...
9 |4 r: D8 E% {+ q我基上每次玩都排榜首
& W& X/ b0 l9 x; a9 z" A我唔止殺人係最多..連死ge次數都係好少...4 u- x  ~+ x; L! P3 `1 f5 u  A8 v
差唔多每次都係可以"收支平衡"(我自己覺得殺得多過死)# S$ a( p/ B/ Y& D% Q) U
好多時都會起碼殺2-3先死一次...
  ^; @, G6 F8 x. X' ^4 ~. j* s記得果時我個fd曾經同我講話  `8 \3 h1 @7 p0 m) o! n
如果同一場玩好驚見到我...$ r/ R7 }1 t1 q& ]
所以成日揀同我一team..haha. K! A6 a9 {6 _( V, _8 c

+ d0 j8 t! I6 ^. H7 `4 N. d: u果時真係最高峰...0 T) y# d# k9 c* A4 v* V2 N: s
諗返都正!!
民主定民粹?
Originally posted by guswan at 2007-3-19 01:00 AM:
, g: ~) F6 Y( d- H! O9 I. J5 v- F$ ^/ P# B6 w
8 d/ B: O/ s. q% F) u, e. v7 Q: y
3秒內打爆你.
* j( k/ w% g. v4 t* F
( u2 h) r0 e* c
5 L7 g. T" B4 ~[ Last edited by guswan on 2007-3-19 at 01:05 AM ]
9 u$ x- J- \* V! @' U  X7 N- g8 m$ p4 \: [: B
我條屍骸會衝落黎,等你同我倍葬
. D( v7 T& u9 D# N# l( p4 `
: g+ h/ l5 p- S2 K; ^% Gp.s. 係喎....有冇人玩魔獸架
0 \' R& h6 Y5 C& d- b! h9 d
* Y0 Q1 {7 b2 p' t, L[ Last edited by playbr2 on 2007-3-19 at 01:24 AM ]
Originally posted by pigcat at 2007-3-19 01:04 AM:
( ~% n; t2 q1 G' T4 _. m我最勁應該係玩shooting game. e# C; U5 q6 \. S$ s3 u6 E
想當年...
/ \9 y3 N& U9 i9 _% {. g' v
; C: t1 }$ ~7 d, R) X1 x% |
你d fd 真好....我就慘& y- z. B  I" w) p
佢地成日逼我同d魚腩一team , 之後''獵殺''我...... b4 {; h- J4 U6 x* j1 m- v6 V
我就且戰且走....又比人埋伏.......九死一生3 r0 L& v: P! b" A
有時好彩先至有機會來一個反偷襲
無人講拳皇奇怪
- e6 e/ ^: _3 ]( @: j# y5 H我係由95到02都有玩 中手一名: L- h# o( f% R
依家唔知出到幾多 果陣時同成班friend一齊玩一齊練招 然後挑人 ! T- c2 k; f' [& ?# f

5 m! n+ `# m+ m仲有PC GAME AOE 又係成班friend玩 係裡面互毆 都係中手一名
0 v" d  ^0 x7 \6 `" e同成班friend打機會開心D 不過某一種機除外' G2 w3 U8 Y. Z' b7 V

' r( ^- W& A. L! x$ n[ Last edited by head on 2007-3-19 at 02:03 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家善長玩開边類game??? 有幾勁 >0<~~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。