<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 之前巴士唔讓位比亞伯果個四眼仔,今次又有新惡行!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by playbr2 at 2007-4-19 04:19 PM:
/ k' Y, Y  K8 Q3 Q6 U$ p' p3 s4 oe個重好玩           阿伯一打三5 s9 b* P8 h5 V7 u! @- f* R' G
/ H. O- {$ n( [: a& {; }5 P. \
http://www.youtube.com/watch?v=s ... related&search=
/ w9 Q0 |) y; z$ ]5 t  i! U2 m3 o9 Y, u$ a& V$ O8 T

( S* ^* J5 Z- D) V7 W又真係好勁wor......但咩事ar~~個亞伯做咩無啦啦比人圍住打..............
no interest on them lar
Originally posted by ohnaf at 19-4-2007 16:27:' }( j2 J! @# _5 h, X; G

& l3 e# @4 W) s# i. n) ]又真係好勁wor......但咩事ar~~個亞伯做咩無啦啦比人圍住打..............
% A& G" j. C: H. t1 Q- F  z7 |; D$ J! R
用粗口鬧人唔守秩序...(see 00:00)
為什麼又會拍到他的??是故意的嗎??
Originally posted by 阿域 at  07:21 PM:/ V' R6 E& t4 w, V3 ]* Z# d8 a
為什麼又會拍到他的??是故意的嗎??
4 Y; C7 J. A. b* x. t7 I1 m) h0 K
& |5 d5 n) A1 d7 ?$ U; u, o條友個格衰,自然多人唔妥佢,唔通阿伯幾十歲同佢癲咩1 R. D9 i* j. u( E
如果條友為左拍o野去撩阿伯就重仆x
Originally posted by playbr2 at 2007-4-19 16:19:+ @* ^, W+ E3 r5 g6 u$ v  y4 N
e個重好玩           阿伯一打三
  m, s- _2 g3 G- F7 V9 B* s* m
; V, @( Q- f3 k: f5 v) \' Lhttp://www.youtube.com/watch?v=s ... related&search=
* ^) k# }! j. N/ y# W+ y5 Q5 W0 m1 j6 `; r) ?4 h
# Z! `/ x/ ~# s
好有   摔角選手  上台圍歐  既感覺
佢係咪諗住一日同個Friend一人賺二百五蚊而搞事架?
真係同一個四眼仔?youtube咁多人放呢d片架
好似真係果個4眼仔wor...: u0 Y. A1 u# C( t5 A' Q* N
咁岩ge???
民主定民粹?
我諗佢想出位~~做新巴士四眼仔
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 之前巴士唔讓位比亞伯果個四眼仔,今次又有新惡行!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。