<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 宗教問題
返回列表 回復 發帖

宗教問題

猶太教徒叫唔叫基督徒??
8 L) g9 _1 X9 X9 c$ q) ~& Y4 Q歷史上的清教(基督教體系) , 對應現在的名稱是甚麼???
好深......!
$ X6 v) N) W4 ^2 ]; D* e冇野講!!!!搞到我O晒咀!!!!
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-2 11:37 PM:
( w- D/ X3 o( W2 Y; V, H猶太教徒叫唔叫基督徒??
8 Y; z& `) s" `; \歷史上的清教(基督教體系) , 對應現在的名稱是甚麼???
3 A" a  _6 A' S4 K/ B: |台灣唔係視猶太教徒=基督徒嫁咩?
) ^* d7 X9 a8 d- l& _" z" n' t) w我去打機D台灣Game係咁寫既!
這是一筆胡塗帳
Originally posted by 自由神 at 2007-5-3 00:20:# `/ k% W- U' H4 L
" s, A. X$ M4 @& G/ v& ^
台灣唔係視猶太教徒=基督徒嫁咩?
( z- Y9 P/ V1 B3 H3 m  C我去打機D台灣Game係咁寫既!
3 g3 ?9 ?4 I: c& k4 F$ ^猶太教徒=/=基督徒
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-3 12:47 AM:
% ?' Z4 G8 x! x8 h3 H" z5 u5 J/ S
" E/ h/ S1 n! P: ^2 G猶太教徒=/=基督徒
+ F) |; y% c: }
我講台灣既覺度姐,我無話係現實喎!6 |; e3 u2 z2 o, R9 G0 j2 q- y
你知啦!甘生只care台灣野既姐。! m9 e$ P$ b, `

* E' E2 _1 P, O0 h從頭像可見先生唔係平凡會員喎!
Originally posted by 自由神 at 2007-5-3 12:49 AM:5 w4 R+ O1 s6 m" X: d, U: K, F
5 Y0 G( C, T/ w: ?, b. N2 y6 j2 K
我講台灣既覺度姐,我無話係現實喎!
  T* J$ b0 `, d  Y# p: d. b9 u你知啦!甘生只care台灣野既姐。# @+ F: ?* g8 c1 D+ b( }
6 E, O8 l8 Z7 e- O' Y
從頭像可見先生唔係平凡會員喎!
$ X5 o5 T; m- O" x
台灣係世界的台灣~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-3 12:57 AM:! |+ b* X# {" Z, g, W8 S6 b6 _8 O9 h

9 E. u: h( u. U% g( N! P台灣係世界的台灣~~
) g$ Z/ O, ?  C+ D
中曬毒
Originally posted by 自由神 at 2007-5-3 00:49:( n3 V  S1 }5 v. ^: F
1 ?! }0 O$ C2 b5 t# u% ?2 B
我講台灣既覺度姐,我無話係現實喎!
/ Q0 [1 T4 Q0 A/ V; Z: o你知啦!甘生只care台灣野既姐。
+ D; R6 t3 n2 J  ~- {( g0 w) U, \
從頭像可見先生唔係平凡會員喎!
' G. `+ x/ G% B
你個考成點呀?有冇信心呀?
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-3 01:03 AM:
0 C9 Y" R- H' r
/ S# ^! r& ~) F# Y+ I你個考成點呀?有冇信心呀?
- Q% c$ }7 }/ `0 P9 d4 n
邊位呀?) u3 g. Z+ ?& [  W0 N* @. i" X
咁清楚我既?2 y" t& s% L! R6 j: b4 M
1 w/ o$ D+ Z# Q8 H
你係大佬?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 宗教問題

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。