<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 宗教問題
返回列表 回復 發帖

宗教問題

猶太教徒叫唔叫基督徒??
( C* J% x& f1 x; v. ~: A  O歷史上的清教(基督教體系) , 對應現在的名稱是甚麼???
好深......!  F/ B5 j+ q. w0 Q1 d& Y6 b
冇野講!!!!搞到我O晒咀!!!!
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-2 11:37 PM:
" @/ e1 E+ i" t猶太教徒叫唔叫基督徒??, p7 K/ T  F) P$ q% }; Z! x/ L
歷史上的清教(基督教體系) , 對應現在的名稱是甚麼???
8 {& f  y: d5 ~  f# s台灣唔係視猶太教徒=基督徒嫁咩?
  ~6 G5 K% J) z  T; J, y我去打機D台灣Game係咁寫既!
這是一筆胡塗帳
Originally posted by 自由神 at 2007-5-3 00:20:
/ q+ a& }1 S) a" T. h" J# P# g: V2 V" V5 L; y. y% D
台灣唔係視猶太教徒=基督徒嫁咩?
: t0 [  G8 ]5 b我去打機D台灣Game係咁寫既!
5 d- p. T2 }. h+ s猶太教徒=/=基督徒
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-3 12:47 AM:
; ~+ j# A5 w4 G. V+ }# p) `% v/ U0 i+ A6 g3 }+ y: n1 ~) I
猶太教徒=/=基督徒
2 [7 ^4 W' }) d, n/ k0 d+ R' ^
我講台灣既覺度姐,我無話係現實喎!
$ m- j9 E( Z- v( V. Z$ u你知啦!甘生只care台灣野既姐。- {0 k' n: S0 E" F+ J

7 G- D# C* N+ o& }+ V6 E3 H從頭像可見先生唔係平凡會員喎!
Originally posted by 自由神 at 2007-5-3 12:49 AM:
. N: C6 i$ V8 p) g- c% \- W, x! q, N" R+ Y
我講台灣既覺度姐,我無話係現實喎!
6 }: M/ D% Y  j+ e0 f5 V你知啦!甘生只care台灣野既姐。: o/ p# A+ Q( c9 m

8 l/ |) i0 ~1 e+ \) `從頭像可見先生唔係平凡會員喎!
. ^1 F3 M  t( Z5 H  C4 G台灣係世界的台灣~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-3 12:57 AM:
5 [" i# x6 f6 y/ m
( V" e9 F1 W; x/ q; [台灣係世界的台灣~~
7 F3 E$ R' z; f中曬毒
Originally posted by 自由神 at 2007-5-3 00:49:3 r2 Z4 ~# `+ N* j3 ?

7 y4 g' ^. u/ \+ V9 W4 ~- s我講台灣既覺度姐,我無話係現實喎!
+ N9 v# D- o+ `( e- j) s; R$ p& h1 t你知啦!甘生只care台灣野既姐。
6 u3 _8 s+ H: h" z
) r$ [/ x( f8 a0 _- b從頭像可見先生唔係平凡會員喎!
% U* [0 P6 \! {+ f
你個考成點呀?有冇信心呀?
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-3 01:03 AM:' x- f( s" N) N% `9 G0 I
' r7 h9 a* ^! P+ N0 w5 k* \3 Z3 \
你個考成點呀?有冇信心呀?
2 L9 S) C' v$ P1 c3 t邊位呀?8 Y: s% e# }& ^% [
咁清楚我既?* ~5 a- B9 n7 p" p
2 u! n: a8 o) `1 w* p3 J% x: K9 ^
你係大佬?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 宗教問題

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。