<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 又係我個妹之朋友個妹
返回列表 回復 發帖
Originally posted by loklok117 at 2007-5-3 09:02 PM:
% w7 r1 e. {9 U# S! a0 ^
! t1 m0 n& N, v/ s4 @/ g3 J: }" u* q9 H7 B% J# u
佢地定格睇美少女變身時有冇走光$ K: a0 X& Z' g' P. j
見到d野好似發現新大陸咁...
# T2 n9 V( i0 C4 _1 w5 B9 e; b
hahahahahahaha......+笑到流眼淚1 |; M- W; B7 h( e9 B
我小學成日都係咁做ka
1 p0 L9 y5 E1 d  N- E) I& @
) M. C/ E+ S, ~: O9 C" C% F: Q4 }
都話你成30歲人架啦小學睇美少女變身走光......... 我中學先睇
你同佢話我鐘意你所以先無女朋友=.=
Originally posted by playbr2 at 2007-5-3 22:49:
9 A% a8 J2 o$ B9 T7 e* s: q2 c3 R; k4 t2 b

* H" l5 b* E4 \8 V3 c; [; o% b1 X/ b都話你成30歲人架啦小學睇美少女變身走光......... 我中學先睇
9 _4 ]- u) n: r" V7 \, ^美少女變身走光唔係大專時嘅事咩?
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-3 11:29 PM:3 @$ P' B2 ~, N; T% E7 v

/ f$ M' [6 X* B% Z( m美少女變身走光唔係大專時嘅事咩?
( V4 i) [: o6 ~$ v$ d" e
0 D0 ?+ U0 K& P; {4 t* D我特登留左幾年班.....就係為左睇美少女變身走光
Originally posted by y2h at 2007-5-3 05:06 PM:
7 z, ?3 d( F/ e2 p, ~會唔會佢對你有意思
9 L$ \  I1 x: H# }9 C, m! ?9 U  z

. n+ Q1 C$ i6 `; m" G: U咪係,其實佢係唔係想溝你呀?

時日太快 無知的小孩 一晚長大
有些愛 身邊擦過 無奈眼光未放大
才明白 能活於一分一秒 當下仍愉快
咬緊拳頭 不怕捱
青蔥歲月會跑得很快
Originally posted by playbr2 at 2007-5-3 22:44:$ ~5 C3 N- o( w8 o6 ?: G% z1 M" W  S
' M8 n8 ^" v  b# H8 ~

. |$ B9 l- d. Q0 [1.做咩又吾答我d問題: m) i* ?6 v2 ^, F# W

% B$ i" I# N$ q$ Z: s* C2.我理Q你靚吾靚仔 , 我對條女有興趣姐麻
5 j0 Y: X$ v0 x. m! B' X& c$ j! B
8 c# A8 J! Q! s3 R7 ^& J) R3.你有冇留意倒反白字???
% l% m5 z6 f$ Y2 B) l- A, [: _4 i6 }/ H
哎呀,唔洗咁認真woo6 @0 Z7 v! P7 l: H; u  `* e
唔係唔答你問題" H, E/ Y7 T6 g& o4 L( G
我只係分享下笑下ka 炸
. y6 ]/ J# S# X; v0 K: |所以無林住"研究"佢....7 A' Q" u6 b+ g4 ?
. ^9 i% d1 B4 ?  E
你對佢有興趣.....如果你係認真既話* z1 x& N; l6 N1 a  _. {7 n% R! U
我可以幫你問下同事有關佢d野
/ }& U; d' z& K( W- P. b8 {' e""無必要都唔好野佢,我都唔想...真係唔想...""
4 I1 A6 E3 x. Q! x9 N: x
; m* X* H4 j/ ?, d) b& E# O2 {4 Y你有冇留意倒反白字
$ o, D/ |* f8 p什麼反白字
Originally posted by 笨小孩 at 2007-5-3 23:49:' G5 ^( m2 x) @9 I1 ~/ C; J
* \8 s! T8 s2 Q6 N: ]

% K3 P7 h/ K, E9 h: N9 c% I/ i: l咪係,其實佢係唔係想溝你呀?
! j4 J9 s& w) g

$ }" C1 a: n6 d, x! d0 U0 {9 V老笨好耐無見la
Originally posted by playbr2 at 2007-5-3 23:46:4 ^: P" Q* |- w4 r' c

: o) S) l- L+ z0 v
6 L/ A  n. L# K我特登留左幾年班.....就係為左睇美少女變身走光
1 R+ K% E% j, P8 B* v7 J  W
9 U: p; t# w8 h; k共大獲
Originally posted by loklok117 at 2007-5-3 11:52 PM:8 m# Q+ y. z& R& E# X
  x- r0 x- n1 l4 F; V$ ]* q

; }! i# l6 s3 b- \/ C" x% f+ h4 F+ {老笨好耐無見la
- Q1 ]- f8 G+ l- K; U! y
& x7 ~! j; U) l$ q6 u% X
' u2 K8 I2 r2 R9 T0 p; M哈哈  你個故仔好搞笑ar
/ o$ X) u1 K' ?$ h7 j8 ~
$ Z2 k, d, z6 z8 G0 }9 @# j而家d女人係咁架la

時日太快 無知的小孩 一晚長大
有些愛 身邊擦過 無奈眼光未放大
才明白 能活於一分一秒 當下仍愉快
咬緊拳頭 不怕捱
青蔥歲月會跑得很快
比著我 我都唔知點答佢 -  -
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 又係我個妹之朋友個妹

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。