<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 又係我個妹之朋友個妹
返回列表 回復 發帖
Originally posted by loklok117 at 2007-5-3 09:02 PM:/ a7 Q, z0 ~' L8 a! k

$ v& i' K# e: f9 E. a" g3 b( e2 H9 R$ y. C% K0 \
佢地定格睇美少女變身時有冇走光2 [; {- H  s3 g4 {  Y9 h
見到d野好似發現新大陸咁...
3 w( ]: n* \3 N  |6 Y
hahahahahahaha......+笑到流眼淚3 e, A9 j; S& d! b7 K: D
我小學成日都係咁做ka
% _2 ]/ x# S0 }2 F1 B4 a) U2 j3 @
) `, m/ m! d7 J* g# s3 B都話你成30歲人架啦小學睇美少女變身走光......... 我中學先睇
你同佢話我鐘意你所以先無女朋友=.=
Originally posted by playbr2 at 2007-5-3 22:49:
( Z3 }; X# g6 c
6 B8 x. I7 A" D9 l7 e6 U. y0 z; ~5 ^; G1 `1 m; Y& N; w8 }
都話你成30歲人架啦小學睇美少女變身走光......... 我中學先睇
7 \' q! @% q% |) Y, P" L7 T. S美少女變身走光唔係大專時嘅事咩?
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-3 11:29 PM:
: m9 n* D4 X9 g1 ~
% N% @% x2 V- Z美少女變身走光唔係大專時嘅事咩?
  Z. l* t5 q2 Q3 f, C/ [! @4 x7 z( [
我特登留左幾年班.....就係為左睇美少女變身走光
Originally posted by y2h at 2007-5-3 05:06 PM:
2 D2 q0 i3 V. b5 D9 z8 m( A會唔會佢對你有意思
. H8 K4 {. l( q6 Q
3 H/ n& g& T0 r+ k" L8 F5 E% B: I3 `
咪係,其實佢係唔係想溝你呀?

時日太快 無知的小孩 一晚長大
有些愛 身邊擦過 無奈眼光未放大
才明白 能活於一分一秒 當下仍愉快
咬緊拳頭 不怕捱
青蔥歲月會跑得很快
Originally posted by playbr2 at 2007-5-3 22:44:0 W4 l) h' ~( D
/ ]3 [' f8 m  g4 P/ h/ n6 y. A

% S9 G3 ]' i! g. t  b! r1.做咩又吾答我d問題
! q, [, U5 v3 `' O4 W( \. O3 E0 R$ Z9 d; T; E" ~7 {7 n
2.我理Q你靚吾靚仔 , 我對條女有興趣姐麻
# g! ]% Q6 p2 h! K3 l. f& @( O# `) R! I( C; ^- C: g, `; R
3.你有冇留意倒反白字???
. X2 i$ \0 R1 h' `  L
* R& h, w* H4 d
哎呀,唔洗咁認真woo
  [( y7 V. R1 t' B唔係唔答你問題: P$ w" X, x) p7 I# R
我只係分享下笑下ka 炸: f8 k7 O( i- b! r4 @8 O8 w, l
所以無林住"研究"佢....
# M& i3 S" Q. m* R; h" V/ }7 c8 o6 }' Z  s+ a% Q+ }
你對佢有興趣.....如果你係認真既話3 t5 q% N9 O; {6 t" V) `
我可以幫你問下同事有關佢d野
$ O* |3 J3 d1 k* E0 {9 `% a! m""無必要都唔好野佢,我都唔想...真係唔想...""
% G& U/ l  c( N3 z8 d  F) N1 ]9 u' w4 E- l
你有冇留意倒反白字
2 N3 o/ C& Z5 \9 K: ], N& A& i. j什麼反白字
Originally posted by 笨小孩 at 2007-5-3 23:49:
) ~! R# y; T1 _) w% X1 Z7 L8 M0 \1 T0 {" Z1 t8 {
  B2 Q- o1 H2 e9 b% F& r4 A
咪係,其實佢係唔係想溝你呀?
2 ^+ M5 z1 f$ _1 M6 T

4 k; T; u0 Y, ?老笨好耐無見la
Originally posted by playbr2 at 2007-5-3 23:46:
% f/ b' c1 c/ Y; i. G+ e: j+ L
* N! H, N: G5 h/ W- a- p  ?  i' c6 v: G5 R+ B6 {( c2 g
我特登留左幾年班.....就係為左睇美少女變身走光
9 r3 `1 w. |. \8 E- E1 `( b6 T5 [9 s  R/ d9 s* D2 M; J
共大獲
Originally posted by loklok117 at 2007-5-3 11:52 PM:# d* e( w! J7 K4 M0 r* f

, |' T! ~6 j6 ]$ p/ ~/ E' l. p1 p. D# N3 i! R! K' n
老笨好耐無見la
6 S0 x# e: l+ c, i4 O: _8 ~) Q9 X* j5 j$ J- M' e9 W' s

4 e4 W5 ?% D+ _9 q哈哈  你個故仔好搞笑ar# @3 h! F, J( U8 i  D; w. W

! V0 f; Q2 |9 s0 w而家d女人係咁架la

時日太快 無知的小孩 一晚長大
有些愛 身邊擦過 無奈眼光未放大
才明白 能活於一分一秒 當下仍愉快
咬緊拳頭 不怕捱
青蔥歲月會跑得很快
比著我 我都唔知點答佢 -  -
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 又係我個妹之朋友個妹

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。