<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 尋人...
返回列表 回復 發帖

尋人...

突然間我勁迷戀e個紅衣大波少女...* I6 _/ R$ m, U* `& b( }
有冇佢多d相...

634 x 475 PIXEL下載

Originally posted by 大波仔 at 2007-5-5 11:43 AM:
0 D. w+ c9 M$ @& M突然間我勁迷戀e個紅衣大波少女...
/ B3 x# c2 [) Z) \5 c有冇佢多d相...
. M# n( p- b5 K/ ~$ x
' P- U* M1 N, R  M+ t邊個可以幫會員大波仔,5 t, l0 u! w1 y6 v2 o. B
優先搵到呢位紅衣姐姐既
9 c+ a2 ^5 C' ^3 Y小妹將會加分以視獎獎勵
7    6      5    4     3    2    1
難怪身旁既女孩都頂唔順.
Originally posted by Triangel at 2007-5-5 12:55:- H0 t1 F  u( W  Q4 U# C- L. A
8 G1 O/ j* W1 [5 ^
* t; I3 T4 n0 W8 c! A
邊個可以幫會員大波仔,
( N* c# d( ?/ z4 X3 U優先搵到呢位紅衣姐姐既
7 N2 G/ P+ n: h小妹將會加分以視獎獎勵
, q* M. {; \- I0 a1 h0 m( j

- d; ^: W% g+ N; o2 w: l2 t我其實響Forum見到人係咁Post佢=.=/ ~9 M5 j$ I8 a) N
覺得唔差,所以好奇問下...
Originally posted by 大波仔 at 2007-5-5 02:14 PM:9 t5 d5 g- g, N$ ]$ j. }9 \
2 S- ?0 {0 q& J; R- Y+ Q8 q

, G2 i+ X6 _! V* ^9 e! E% j  f; h; A我其實響Forum見到人係咁Post佢=.=1 ~* w, E. Y7 b
覺得唔差,所以好奇問下...
$ J9 A0 Y# F# C# Y7 A3 l
o係果個forum問d人咪知囉
Originally posted by waikong at 2007-5-5 15:43:
8 O% w  b! S/ y& g2 z) n% {0 L7 w" O! }8 p( N* ^0 q+ G
o係果個forum問d人咪知囉
% _, N$ _( b+ X* x% l7 p1 e- W
人地都唔知!!!哈哈哈
Originally posted by 大波仔 at 2007-5-5 11:43 AM:
4 A* s4 z2 x. t% q8 ~9 j. ~8 f突然間我勁迷戀e個紅衣大波少女...6 C$ L' C  e4 {5 e
有冇佢多d相...
) _) M. v! W' T4 _/ F

1 ^/ Z$ S' t% q( P導彈
Originally posted by 大波仔 at 2007-5-5 11:43:
. R$ T& q& P! E; Y: l4 d" y  W突然間我勁迷戀e個紅衣大波少女...1 W  S' X9 L& c' k  }/ H( \& c
有冇佢多d相...
# H& \4 f( l2 T/ f
: w/ c! V; b- e1 E0 [5 s/ \$ O* d) k
..哦....佢個名叫..........大波妹
Originally posted by 大波仔 at 2007-5-5 14:14:
3 e7 ~6 O$ v8 y/ }9 z2 [5 V& j5 ~4 g. z" j6 q3 G5 n
) m. ~+ t( q! s! p" _5 V9 m7 j
我其實響Forum見到人係咁Post佢=.=
0 q* S8 F$ e  h- z3 l! s覺得唔差,所以好奇問下...
# b7 ]1 W5 O" \
她係也水
EF小人物

Originally posted by wer at 2007-5-5 21:01:
" N+ N& D' J; x
, J$ l( k; G* L# S7 j/ w她係也水
5 r2 Z; D' A( C; _; k2 O; R& _
我都想知...睇佢個款又唔似波大無腦...
" m% u- o+ K; p0 J+ @  h4 @2 I3 A都幾靚女下...唔係星都有咁既質素
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 尋人...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。