<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » ~香港女仔心聲~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-9 11:32 PM:
3 R2 T1 J; L$ y5 [7 o
6 Y2 h8 g. h- Y4 |我都有少少唔明佢回嘅貼,不過哩一句就講得好岩>>{「如果揸住架波子係中環呀, cwb 老蘭行過, d女仔見到, 褲都濕x埋呀。」}
6 y' f9 t6 s. O' k- N4 s我咪就係唔明呢句lo
Originally posted by SCM at 2007-5-10 19:34:& V" |$ i/ e6 U- R' R

) s: f- |- l! P- G$ L8 A# w我咪就係唔明呢句lo
; z; k- `5 ~" b. |9 ]' d
有咩野唔明啊
% C, L0 w" C; E( j& ~, h* J哩一句講得好鬼明喎
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-10 07:37 PM:" J4 }7 O/ q' j5 [2 J

3 R3 f$ ]1 b# C& S) \3 G有咩野唔明啊
; B% R& K, |1 r" T! `" B哩一句講得好鬼明喎
& J; W0 a! l" y- L# e褲都濕x埋呀
+ `  I' j$ H( |$ D5 l! Z9 v, p( M* b
唔明
Originally posted by SCM at 2007-5-10 21:38:
7 K5 d8 I* E& X: G8 V& j5 Y6 w3 E
褲都濕x埋呀  z2 k0 p6 I) r7 L5 O% `
4 m# v7 F- c1 A" M* g
唔明
6 K2 B0 M4 G- }- ?
應該係粗口囉; w% a+ j5 P: |, C! q# T
唔好扮唔明喎
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-10 09:47 PM:, ~3 J. h, x  a  L, q, {; B8 @
4 N5 G1 J8 S) u: A, q/ f9 w4 S
應該係粗口囉
' T- F% E1 L: M- u唔好扮唔明喎
3 G' S  D, ^  `" n1 o咁樣講既話咁我明明地la4 h5 _7 M6 {. F% _
但係點解話見到人揸住架波子" ?* w8 V: ~3 |. s
就會咁先????6 P# G  R3 g- ~9 I4 z
呢個就真係唔明la
Originally posted by SCM at 2007-5-10 21:55:
, X) Z( d! k4 S$ a: w& Y+ u- t: h! H& {8 S  g8 }% |
咁樣講既話咁我明明地la, n% C4 |: Y, v1 A' u
但係點解話見到人揸住架波子
+ p( [- v- I! @: Z+ E( @就會咁先????/ E6 l5 R* ^; P' i( ?
呢個就真係唔明la
4 G0 \) m$ H# S佢可能係話揸住2粒波子啊
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-10 09:58 PM:% S  Q; V7 _' f! ]

! d2 U# ?; |$ v+ k+ d/ Z佢可能係話揸住2粒波子啊
' t+ Z/ T6 |$ d" ^1 Z佢話
# l$ k( F" s7 W1 A3 }  B; G揸住波子wo
Originally posted by SCM at 2007-5-10 21:59:
8 X* W7 T% L2 [1 @. T0 g0 a% \; H7 W8 [" o. j: b6 ^8 S9 J
佢話
' A( F+ }& c, f9 D揸住波子wo
# v2 E2 w- ^) m咁.....如果揸住o架911,又點會冇女仔上你車啊!D女一見你揸跑車受溝都受唔切啦!
Originally posted by kiki12345 at 2007-5-9 22:57:0 x$ `# f+ Y  R+ ?
「我真係同你講丫~好似我地依家咁既年紀(廿一,二歲), 如果揸住架波子係中環呀, cwb 老蘭行過, d女仔見到, 褲都濕x埋呀。」( j: E9 l2 i. J# y; V( W! W
- A& [& B' b, R; [4 o, n
0 f  N' W6 T+ n' `# k& y8 B* t: `6 B8 c
5 E/ ^6 ^% l, ~! w( t
呢句無敵啦!!!! ~" \" q; R' o% |+ `- v
* r: v" ?: [! ?2 `0 }6 A
唔好話廿一、二歲仔,我識個老友卅零歲屋企有錢,以前揸911再換993而家揸boxster,佢
* A; B& O( k& w) y  J身邊D女好似走馬燈咁,個個礼拜五六就約哂成班女出嚟食飯唱K飲酒,D女仔多到我都記: B0 U* s0 x. G
唔到D名,仲要D女嘅水準係唔差,又有落選港姐又有part-time model,真係目不暇給!!
當笑話睇 LA. 仲有好女仔 GE, 咁樣吾系好公平。
靚仔娛
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » ~香港女仔心聲~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。