<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » ~香港女仔心聲~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-9 11:32 PM:
) A1 [& N& P( l1 J! V- A% w
1 W# S, M, l7 s我都有少少唔明佢回嘅貼,不過哩一句就講得好岩>>{「如果揸住架波子係中環呀, cwb 老蘭行過, d女仔見到, 褲都濕x埋呀。」}
; t9 Y, g) g7 z, W" D# b: O( b
我咪就係唔明呢句lo
Originally posted by SCM at 2007-5-10 19:34:0 t& W( J3 C- I( J# w6 B9 }
# I, |5 e8 y$ H4 P
我咪就係唔明呢句lo
# m- e& O2 n6 p4 A
有咩野唔明啊
9 u$ C3 R% c$ z$ q/ J哩一句講得好鬼明喎
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-10 07:37 PM:! ?' Z# w  \# [
" W5 ?7 ]& o  {
有咩野唔明啊" b6 I* R0 J$ q
哩一句講得好鬼明喎
! E7 F  n' d. B
褲都濕x埋呀
8 e" R' S% m  ~
9 r' d  `, z" I8 g$ V* Y# ]唔明
Originally posted by SCM at 2007-5-10 21:38:; r$ ]$ m2 \' u
+ C7 Z* u) j, `$ W+ J
褲都濕x埋呀
+ A& J% v/ W) _/ O% n: G0 R  i1 R1 a  h) o% Q4 f6 s
唔明
/ G7 _! G' v  e# I$ a
應該係粗口囉1 K, M7 _1 H; K2 c3 A/ a2 N
唔好扮唔明喎
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-10 09:47 PM:
/ R8 t- U5 n3 h& ^5 y) [* ?) I: W3 G. P* ^# T6 K/ R% Y0 T: p
應該係粗口囉
' q- m: {1 W2 @+ j- d7 c4 _- e) B唔好扮唔明喎
% ]5 ]4 {: r' b. `咁樣講既話咁我明明地la
5 l. p+ ^2 E8 v0 R9 O! e$ E" K+ \但係點解話見到人揸住架波子5 J" m* w$ n, f* g  X" ~( @
就會咁先????
* D+ v1 E( p0 `5 Y7 ]呢個就真係唔明la
Originally posted by SCM at 2007-5-10 21:55:
, \7 C. N# m0 D( F5 f% `$ H. y1 _' d
咁樣講既話咁我明明地la& @3 }" S' I1 j0 U8 m
但係點解話見到人揸住架波子
) Y. T) X# R1 T# y3 T就會咁先????
3 d: F5 Q6 S( y! i1 i0 q& J呢個就真係唔明la
# t0 P6 O9 v1 A' [7 Y佢可能係話揸住2粒波子啊
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-10 09:58 PM:
) ~, ^$ L3 o% e& A2 X
: D6 g6 i: j6 A- Q  ^) v" M佢可能係話揸住2粒波子啊
' i" ]( t1 A5 z& _( o
佢話+ y$ v, o- S8 D3 E
揸住波子wo
Originally posted by SCM at 2007-5-10 21:59:
" A% b7 e6 ?6 P/ J" f
. g: ~/ F* Y* s佢話' n. A* b4 w1 A! h2 s* K" ^
揸住波子wo
8 m* u& p6 c! N
咁.....如果揸住o架911,又點會冇女仔上你車啊!D女一見你揸跑車受溝都受唔切啦!
Originally posted by kiki12345 at 2007-5-9 22:57:, s2 \; Z9 B) V2 ], l
「我真係同你講丫~好似我地依家咁既年紀(廿一,二歲), 如果揸住架波子係中環呀, cwb 老蘭行過, d女仔見到, 褲都濕x埋呀。」
# z0 U) @, Z) _# X. Z
4 }9 K4 F$ Q0 `, @8 M3 `+ P  X" `& {7 ^8 s4 {1 q7 N9 s9 Z  [

) Z2 f3 `; ]  q& H! I% ~5 f* ~2 E( u2 c. z+ R# Y# X
呢句無敵啦!!!% G0 c& C; y# [0 b- D0 O

& `2 r- n5 Q6 v7 R0 H# A唔好話廿一、二歲仔,我識個老友卅零歲屋企有錢,以前揸911再換993而家揸boxster,佢' l+ z, v  d3 D) {: y7 D: n
身邊D女好似走馬燈咁,個個礼拜五六就約哂成班女出嚟食飯唱K飲酒,D女仔多到我都記
, a! {1 H/ _" o6 f# l" ~; j6 f唔到D名,仲要D女嘅水準係唔差,又有落選港姐又有part-time model,真係目不暇給!!
當笑話睇 LA. 仲有好女仔 GE, 咁樣吾系好公平。
靚仔娛
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » ~香港女仔心聲~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。