<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 荃灣力生廣場老番檔呃人事件
返回列表 回復 發帖

荃灣力生廣場老番檔呃人事件

尋日星期六同朋友落荃灣行吓,去到力生廣場附近,順道睇吓有冇D冷門老番鬼片(係鬼怪片唔係鬼老咸片請勿悟會),佢哋寫住100蚊6隻DVD,我就同其中一個朋友夾份一人揀咗3隻即係6隻,畀完錢轉頭攞貨......
+ j+ H. l0 J& K4 `% S, d$ {( y( @# S4 A: p
       如是者......到咗攞貨時間(大約半個鐘頭)就前去攞貨,因為哩檔嘢好耐之前幫襯過,而又冇乜古惑嘢就不以為意攞完貨就走人,点知之後發覺袋裏頭原本應該係6隻嘅DVD而家得5隻.....??!......再睇真D重有一隻唔係我揀嗰隻,而最後先知哩隻重係空白DVD黎架!!
0 Z9 {1 o& S# e: R! r1 ~1 c' ?" q7 j
  R; l" l& ]1 C  g7 v       所以如果你哋買老番都唔好去哩度(其實我好耐冇買,估唔到一買就瀨嘢),重有呀...佢哋重有個好寸嘅老嘢「四眼白頭肥肚龜」,講嘢好寸......唉!幫襯佢重要畀佢寸......真係...; T( m0 S* R1 {3 T; k/ E/ X
再加
買正版啦!!!
" W$ q* P+ a1 ]' u支持正版,打擊反版
Originally posted by chansuper123 at 2007-5-13 07:55 AM:% g0 {/ y! W3 _! O" T
買正版啦!!!3 w) I3 V  l& s0 A( k5 P! r% s
支持正版,打擊反版
% S4 H  t: z0 j( ?3 G( E好!!!
你都100for5姐,入戲院睇早場都差不多啦!
去租碟睇仲好 平過買老反 係麻煩d睇完要還
買番版根本就唔岩,唔該你一係買正版,一係入戲院睇,再唔係租碟or上網bid!
Originally posted by xylitol25 at 2007-5-13 04:09 PM:
  Z) U. n- M* G$ W! e! g買番版根本就唔岩,唔該你一係買正版,一係入戲院睇,再唔係租碟or上網bid!
( N* Q2 S1 ~4 Q/ p& ]
3 X- Y# }6 ]) t  Z0 m; I安裝NOW TV....2 d" i" E+ L4 u4 t5 D' y# z

* E$ U' j& c2 Q8 t最強西片在此,駛乜買DVD...........% B  C1 P7 P% y1 H  @: O+ L- t

) m  Q0 }/ A. A# T, ~6 F我一早用了NOW TV的全面睇,再睇多兩條成人頻道,8 C! ~! ]8 x" v+ u# p
2 V& B% C6 F) w4 L$ m- J& @! E: Z0 Z- \
400幾一個月,表面貴,每月可以用少好多冇謂錢(like you)
8 m( j5 _& q4 e. {
+ z9 j, s4 G" g4 U; F- W3 t[ Last edited by 新經濟學巨人 on 2007-5-13 at 05:03 PM ]

排名就是力量,google, yahoo講左俾你知
因為我揀嗰D係冷門嘅鬼片,戲院根本唔會上,正版亦冇得賣,如果有就梗係買正版啦,使鬼幫襯佢哋咩,而家寧願唔睇都唔會買架啦,見過鬼都怕黑,驚驚......
+ Z+ X1 D) e7 l' r& z" z7 I
Originally posted by jimjim12 at 2007-5-13 05:24 PM:
" D" @. ]# G/ G5 ?因為我揀嗰D係冷門嘅鬼片,戲院根本唔...
7 c. e* v; c9 J; E% P+ ]9 Y; G
上網有冇得down??
Originally posted by 奪命老妖 at 2007-5-13 05:37 PM:5 A: K3 [# \: x8 o

# K) `6 {! w8 G  m0 _上網有冇得down??
) J; r/ t) J3 z6 m2 Z
應該冇囉......封面就有......

246 x 366 PIXEL下載

261 x 385 PIXEL下載

246 x 369 PIXEL下載

250 x 350 PIXEL下載

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 荃灣力生廣場老番檔呃人事件

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。