<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 輸錢皆因贏錢起------------六合彩
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 新經濟學巨人 at 2007-5-16 20:47:
4 D! b; N/ G4 c/ D6 N- T$ ^+ L2 v) Q3 U5 q* H; D8 |
6 h* G$ k; Q! a
5蚊一個number卦,我對賭唔太熟,5 Z$ f, Y2 J3 v, ~

' I8 D5 ?, ?2 E/ O買三T,都係買運財注...- ]+ [7 d+ C+ S/ R! C/ l% M
% j! J% r; d- i! P8 s8 {( Z
[ Last edited by 新經濟學巨人 on 2007-5-16 at 08:53 PM ]
. [2 V7 G' q7 ~. m5 m$ `
/ J  W0 m3 ~5 ^9 [( H唔熟又賭?駛唔駛惡補一下再賭呢?
Originally posted by 155220 at 2007-5-16 08:56 PM:, m2 H$ h% J6 H6 h7 \

& V  |9 E% v6 o9 V
9 H# O; E: A: W8 z! }8 k% I唔熟又賭?駛唔駛惡補一下再賭呢?
# k; m$ J8 q& i7 Y- e: q
. T- H' J. d. ]8 u, l; i老豆自小教我:賭,係橫財,橫財者,係可遇不可求,不宜大注....

排名就是力量,google, yahoo講左俾你知
Originally posted by 新經濟學巨人 at 2007-5-16 20:55:6 }/ U: h# ?* Z

) O7 S% r" b% `& I  e* G; K( Z6 `  |5 ^
好彩,差少少一Q清袋,好似冇得cancelled
! p6 a6 r5 |4 Y! m% Z6 n緊係冇  f5 p  O( i) r/ C4 l% F$ B3 Y% C* G
如果有馬會好唔得閒
中$20就好多次
5 `/ g4 q, b! }) d9 L+ W最多得$320
Originally posted by 新經濟學巨人 at 2007-5-16 20:58:. G0 Z9 U: e; [/ Q% w1 m
) j3 S5 a" k4 |1 p2 `) h0 n/ Z
7 ?/ m3 y% w8 p
老豆自小教我:賭,係橫財,橫財者,係可遇不可求,不宜大注....
. r3 I. Q7 D; j$ o  j
  `8 Y" t. }6 T5 M  F: [: Q
咁你要好好遵守父訓。
我買左成世人,都係中過3次20蚊,真係超黑仔
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-16 21:15:# g/ B2 P$ e5 T4 n  K5 r& L+ h3 Q4 L
我買左成世人,都係中過3次20蚊,真係超黑仔
/ b: l/ D: y7 {! T  ?7 C6 f; n* e' l! y. f$ V) |, Q
我老豆好一點,最勁中過唔知4定5等5 F7 c1 @9 Z# A' z

: S8 O$ f) X+ ^(有鬼用咩,咪又係俾馬會呃左好多錢...)
Originally posted by 155220 at 2007-5-16 21:18:
: a3 G- ^) L# b, y( x$ K7 u, @6 [( E, t& w$ _8 H: c+ e' Y
5 x( _9 _" ~0 r  M' i
我老豆好一點,最勁中過唔知4定5等+ W: }  S5 c+ g0 G* o" J8 h
% O+ h: b. ]+ a6 w
(有鬼用咩,咪又係俾馬會呃左好多錢...)
- D9 ?8 S1 d+ `. I. d
嘩...!中4.5個字都有好多錢喎
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-16 21:22:- ?3 N2 o1 m, a( y

; U$ \* W( x8 j! h嘩...!中4.5個字都有好多錢喎
1 B" k7 M1 ]7 G) B
# j) u2 x: y8 E+ t8 B. e( u有幾多?中中埋埋咪又係比被馬會呃的少得多
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-16 09:15 PM:
3 D6 O$ u! I: \( C% [+ y' Y1 }! ?( v, x我買左成世人,都係中過3次20蚊,真係超黑仔
& `- V, o9 h: M% E, }! W& ^  k0 S9 _3 X) S
唔關黑仔事,六合彩根本就係呃人嘅,49個号碼太多啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 輸錢皆因贏錢起------------六合彩

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。