<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 輸錢皆因贏錢起------------六合彩
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 新經濟學巨人 at 2007-5-16 20:47:
2 d8 W; P; J1 C& I1 `  p9 F
8 p0 A  [. N  m9 `2 l/ z) I3 l: [. j4 P0 P
5蚊一個number卦,我對賭唔太熟,0 z* q: o2 u8 B

7 B- [7 w; K' L8 J買三T,都係買運財注...
* I; Z5 t3 g# N
+ r+ p4 P( b" U, Z+ A% F2 d[ Last edited by 新經濟學巨人 on 2007-5-16 at 08:53 PM ]
  P. P$ g9 I# `- Z+ n& q+ _/ }5 ]
4 z8 {; ]  `/ O' g
唔熟又賭?駛唔駛惡補一下再賭呢?
Originally posted by 155220 at 2007-5-16 08:56 PM:
  K2 @' t6 S* _% Q
/ m0 z5 ~5 Q" @9 k3 ~
$ l7 R% K2 ^  t唔熟又賭?駛唔駛惡補一下再賭呢?
- O' i0 Q* I) c+ K' c) _1 M+ b7 M
( o0 R8 X7 L3 L0 X老豆自小教我:賭,係橫財,橫財者,係可遇不可求,不宜大注....

排名就是力量,google, yahoo講左俾你知
Originally posted by 新經濟學巨人 at 2007-5-16 20:55:! p: V- A4 X$ p

* _5 M/ G1 O. G+ q9 N7 J/ v/ z% J2 o
好彩,差少少一Q清袋,好似冇得cancelled
9 h/ t' H9 e4 q0 g  g* i
緊係冇
( g5 q  H( m5 i# P# \: c7 Y如果有馬會好唔得閒
中$20就好多次
  o4 j/ q) m7 G- D+ ]最多得$320
Originally posted by 新經濟學巨人 at 2007-5-16 20:58:: l2 s! F  Y/ S0 a7 o* _
6 D9 a, ~* B* U7 H$ m
/ V2 r8 K/ C" l6 \2 Y; U/ K
老豆自小教我:賭,係橫財,橫財者,係可遇不可求,不宜大注....
5 z+ i: _) g" n/ `9 U
' F# P* c# o2 w6 b; K9 k1 S
咁你要好好遵守父訓。
我買左成世人,都係中過3次20蚊,真係超黑仔
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-16 21:15:
4 l' \/ E7 M- a7 x) z: ]我買左成世人,都係中過3次20蚊,真係超黑仔
0 f0 |6 L% D/ Z% M& `9 X! S- @3 O
我老豆好一點,最勁中過唔知4定5等
. ?3 d! u2 C5 p1 z, f9 W' |; }1 A
) A, ]: [; J: b; P. b/ |) k) |(有鬼用咩,咪又係俾馬會呃左好多錢...)
Originally posted by 155220 at 2007-5-16 21:18:
' |6 F8 U$ ^6 V( l9 f9 {7 u. z# V9 H- Y- l5 P+ t9 B0 w0 E
% u, X" ]* H/ m& e( c; k2 V- D- p
我老豆好一點,最勁中過唔知4定5等8 D. r$ {- I7 m, `$ }: y

, q1 O1 \8 \* l3 V0 P' ?9 ^2 A& o/ Y/ S(有鬼用咩,咪又係俾馬會呃左好多錢...)
) k- i7 b3 |3 A5 y7 \1 a# c
嘩...!中4.5個字都有好多錢喎
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-16 21:22:
! {$ X0 M) I( l2 W
  N4 h! D* G" `6 I嘩...!中4.5個字都有好多錢喎
  m& [, E: k+ _8 k% n  k1 y% g2 M

" C4 Z: `8 w  l9 p( I有幾多?中中埋埋咪又係比被馬會呃的少得多
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-16 09:15 PM:' M) r5 ?) [( d; u4 _. X  E4 z3 ]
我買左成世人,都係中過3次20蚊,真係超黑仔
; ^: v7 E5 j- E" G5 b8 Z& o6 m! f# u" G/ s6 f5 y. t( K
唔關黑仔事,六合彩根本就係呃人嘅,49個号碼太多啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 輸錢皆因贏錢起------------六合彩

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。