<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 邊度買勞力士手錶平d丫 ????
返回列表 回復 發帖

邊度買勞力士手錶平d丫 ????

係瑞士 定 香港 會平d ?????
其實呢。。貪平 ,賣得特別平。。可能有D 危機。。
: }6 J% \9 V* I會唔會 揾間 商譽 好D 既。。。
: Z* K! C7 c& l6 p買到都買得放心D…呢?
Originally posted by PKTung2 at 2007-5-22 10:53 AM:
: _% x- ^( ^3 n係瑞士 定 香港 會平d ?????
; `; T' S' s, X/ i+ y2 C
廟街
正所謂塵歸塵  土塵土  金勞歸當鋪
' O+ V8 p3 O% [
' j. H2 q! R( G  _) E9 I! y過澳門D當鋪睇下 一定合你心水價錢
羅湖商業城....
Originally posted by PKTung2 at 2007-5-22 10:53:0 [; w  |% A6 w4 t$ W$ M/ g6 x1 O
係瑞士 定 香港 會平d ?????
/ `( r5 n$ j8 _/ @

6 E+ p/ ^+ G- R9 M  y6 z
' t3 d. Z- Q- X/ K6 m. m7 y8 o/ c) ^! X& b4 t$ l' I
應該瑞士,因為可以退稅而且冇人炒貴某D款式!- f; E, _3 C. ~+ B
# c/ Y/ u6 R9 |  f
我以前去瑞士買過隻Swatch都平過HK買
Originally posted by 小心兒 at 2007-5-22 11:25:# i, P" u) e% S1 o4 N. N+ f) \
正所謂塵歸塵  土塵土  金勞歸當鋪 # [# b- e6 q2 U1 r6 U

+ p8 d2 b( C0 D過澳門D當鋪睇下 一定合你心水價錢
" N4 n4 M+ G) G, u4 C如果你唔係好識分真假!走去當鋪買冇出世紙嘅勞力士係一件非常危險嘅事,我話你最好米LA!
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-22 14:53:5 D* I- h$ f! j1 X- \! z2 v
2 B* w! d$ I! ~  v' V/ @2 G* w
如果你唔係好識分真假!走去當鋪買冇出世紙嘅勞力士係一件非常危險嘅事,我話你最好米LA!
+ ~) v$ k9 ]# c% I0 L# B& `) `去中環總行 比錢就有人同你分真假啦
Originally posted by 小心兒 at 2007-5-23 13:33:8 a7 g0 e' P6 x; z: V
( a4 Q) |" d3 ~. o
去中環總行 比錢就有人同你分真假啦
7 }# @1 D' w3 ?4 T7 h但係已經係當鋪買左,事後先知係假,你話當鋪會唔會認數,所以都係去有名嘅商鋪買安全D
女人街都係唔錯GE選擇~~
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 邊度買勞力士手錶平d丫 ????

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。