<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 22:35:# }2 A9 A' S6 x; O6 n

" K" ?/ f- `. [咁佢地以為搞左 , 又有無談婚論嫁???
; J( S, F) J0 B6 x/ M0 V; p' v& z) ^冇攪到,大家以為攪咗,但唔記得點解冇咗下文??
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 10:25 PM:
6 M* M+ [' W0 Z4 N- p
. v# s0 R+ \' X3 C本來鍾靈哎吔老竇捉咗段譽同木婉清,2 z+ z& X, A. |
後來俾段正淳個掘地家將掘個地道掉咗包.
- I3 r5 }8 v1 @. R! B2 ]
6 m. n. W2 p; N2 H6 t% k開門果陣萬仇兄啤啤聲
: s  o$ K9 ]7 _5 b: K7 e爆
Originally posted by toro at 2007-5-27 22:38:$ y  ^5 l1 P2 W9 J  k
, h; r6 T. ~8 W
爆
( @( e0 e2 m5 q0 |) ~記唔記得點解冇咗下文??
Originally posted by toro at 2007-5-27 10:38 PM:, P9 O: a9 k( F

4 c. ~) r8 U3 Q) v9 m$ l, a1 L  o' h爆
# I( X, g" W2 l9 j# z我記木小姐去見段多情郎既阿伯時(當時大理王)
8 Z. u0 h& V# p, p' b# a問 : 你係王帝???   阿伯 : 你係   木小姐 : 王帝唔好惡既咩???   
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 10:49 PM:
, c7 |4 `# M- }1 o, B3 ^3 b; y+ C" e1 V! e. |; ]/ V
我記木小姐去見段多情郎既阿伯時(當時大理王)
3 E, R: K2 C+ J: L. O6 y4 V問 : 你係王帝???   阿伯 : 你係   木小姐 : 王帝唔好惡既咩???   
* f# K( q0 B+ ^$ i3 R$ q, o1 U
其實佢蠻得幾可愛ga
Originally posted by toro at 2007-5-27 11:24 PM:
0 w. o$ G3 f( r. y' A/ R6 T# h! q* e# m
其實佢蠻得幾可愛ga
  T$ {# L8 [) H, C$ N: M果種未衰到壞大事既無知 , 對男人來說 , 就是可愛
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 10:29 PM:
* r+ J! c0 G- S6 i
" p8 _$ K: |1 W; M. h話時話唔見咗果個post, tritri做乜搬走個post, 唔通有人妒忌你同我玩?....
6 _4 D9 i/ ?0 g, k1 X0 ~8 p5 Q+ J5 i3 J- f
你吾係比tritri知左我d野ㄚㄚㄚㄚ叫左你咩咩咩咩咩架啦
Originally posted by playbr2 at 2007-5-28 12:29 AM:% e. E7 c/ @/ ~3 {5 D  z

) k1 Q6 Y* |  e' k# X! D$ R* B9 x; M5 f6 ~' H$ n1 G. y% D
( T$ O+ Y& {; O你地有私情???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-28 12:31 AM:
0 ~2 S9 S9 C! d: I2 F$ j3 F. I
0 g9 B+ ~5 ~$ l4 g/ V; U: E你地有私情???
3 X5 l1 q( y7 @3 \7 L
& Q# l. b* X5 O, q% l9 g  |
你冇資格知
Originally posted by playbr2 at 2007-5-28 00:29:
- s. Q" i. Y3 k9 ?
( g9 u8 R$ f* u6 I0 f1 `3 c9 N5 G9 S  H: k  N
+ _; J  o9 G# k6 X) ]. K$ S+ d9 m你自己俾人知乍掛,我點會俾人知你係基佬!!!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。