<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 最麻煩歌手
返回列表 回復 發帖

最麻煩歌手

有冇人睇左知道ka??
5 f9 ~! Z8 k8 h( a7 @志雲飯局訪問林夕時
! T. D0 w/ W2 m0 D問佢邊個歌手最麻煩, y. ^) u, ^. t. B& l
林夕答呢個最麻煩歌手係邊個 ??
會唔會係黎明啊
林夕答呢個最麻煩歌手係....... 你個妹
Originally posted by playbr2 at 2007-5-30 01:16:
+ w: y+ h1 n+ {  q/ \林夕答呢個最麻煩歌手係....... 你個妹
) v. y/ i7 u4 I! q# r% e我好想知啊,係唔係啊,講黎聽聽啦
Originally posted by playbr2 at 2007-5-30 01:16:0 q3 M" Z3 e/ _0 X. _( _
林夕答呢個最麻煩歌手係....... 你個妹
$ t& @' Y. p5 j. |/ t% q# J

; ~6 m7 `) P4 Y* Y' S5 P
" K: o( v  J8 y: a5 x" B即係邊個來
有人話係林憶蓮哦......
Originally posted by head at 2007-5-30 01:26 AM:5 P3 I2 z; c6 d8 k

- @6 H. p6 i2 B+ E  ~- n1 K# k; r8 i; N( ]; U; C" C  l1 i

$ w) A# }' G' x即係邊個來
+ a- g6 ^4 t/ t* Y+ d: T2 k* v" O! v) X) B; L" |
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ge=1&highlight=( U* p/ r$ b- [" B) u$ A

4 M: d2 J' s: ^
Originally posted by playbr2 at 2007-5-30 01:16:
! y* T4 E5 F9 f5 V+ d" _" W林夕答呢個最麻煩歌手係....... 你個妹
# h- ~7 Q2 ~$ F3 `! I& U
1 `: @, H' ~' ~
咁大獲
証實左係林憶蓮
Originally posted by 龍九州 at 2007-5-31 12:36 AM:
$ G. l9 u/ |. {+ E証實左係林憶蓮
3 U. Z& _# [. m, e( o" C$ B& T& S) r( j$ J7 h2 w
really!?!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 最麻煩歌手

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。