<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 流量少既網站可唔可以放廣告架?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-4 02:01 PM:
5 Q/ X+ I: q4 h- T4 ]
- M. A; J3 M2 h5 }# v9 f( l# d我本應都係,可惜................9 y9 o3 Z; `" Z, |
宜家又要打人工la5 |' K% k  Q6 y; a8 C
pm個網址比我丫,得閒過去吹吹水丫
0 i7 k$ C$ r1 i" |8 q& f' {EF好似冇pm功能ga wor...
, _% E- K% \3 R死la死la...真係好似宣傳咁wor...
Originally posted by J.T. at 2007-6-4 14:06:
1 ?; z' E5 B+ [4 c4 ~! J- j
0 _3 |' d+ n% y; s( b0 J5 EEF好似冇pm功能ga wor...
: g# b' i( v8 f1 u+ {4 x! t/ {: f死la死la...真係好似宣傳咁wor...
( f4 O! u5 K) e' K' A" @
唔係啊!!!有[ 發短消息 ]功能啊!!!!  p' p; c* R/ W' `9 ~) b9 H
係喎岩岩試過原來係用唔到  R! ~, }9 S+ i% B4 g/ s5 D

! M; m! W2 {, \[ Last edited by 勇勇 on 2007-6-4 at 02:11 PM ]
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-4 02:08 PM:7 @. l1 p* T. r$ G' C5 B9 J
. r2 u( n2 E% L  W$ ~* ?
唔係啊!!!有[ 發短消息 ]功能啊!!!!
- Z; V# |1 Y4 M' \+ e係喎岩岩試過原來係用唔到
$ F# s* r8 C/ Q1 P* S7 l, U9 t2 W
[ Last edited by 勇勇 on 2007-6-4 at 02:11 PM ]
( |' H6 E0 z2 F
hahaha" T% u+ I+ H$ v
都話左...
Originally posted by J.T. at 2007-6-4 14:15:  O+ i0 D" b' E9 ?4 n* T
/ I% ]3 f$ S- O5 e  P
hahaha4 G: H6 W- T( g( _- f& y
都話左...
$ a7 B% Y5 J1 V: ]咁等我撞下啦!) Y8 S) N/ o4 m; q% k9 s) Z, u+ I
睇下撞唔撞到去你o個度啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 流量少既網站可唔可以放廣告架?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。