<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 麥當勞 vs KFC
返回列表 回復 發帖
老麥出左雙層魚柳包之後-w-0 Y! l7 H% r( ^1 ~1 E# g8 l
6 B% `; P4 G3 Q4 f! Y
就對老麥同kfc一樣失望=333=
Originally posted by at 2007-6-12 19:30:
" c) v4 J6 \* n9 o7 j% M9 K老麥出左雙層魚柳包之後-w-
5 v# g- {: F+ K' i* Q7 A; [& G  R* Z: V( {7 K( C) h+ s
就對老麥同kfc一樣失望=333=
& ^9 j; H5 P  x5 G
我地係度叫雞,你就多舊魚
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-12 07:33 PM:
  w/ ]" f  H$ ^! [7 H9 j! z  q0 ~. p( N; ~) ]9 d
我地係度叫雞,你就多舊魚
8 @" y: n% C/ u

, E' l) X5 K1 \, [) F& _% s# k/ t+ r+ `( |! k, u$ h5 Z
對唔住-口-"# l* ~) M; p' f) ^7 d, u
( u# h& a, T7 j: `
我承應我九唔搭八左
多左del唔到- R" ]2 l) b' ?7 O! Y- ~2 d0 i' o: X
- Z! X5 F4 t  G% d& y# e' t
[ Last edited by 謙 on 2007-6-12 at 07:41 PM ]
Originally posted by at 2007-6-12 19:38:
( i. w7 `( `/ n+ a7 J' {3 y: Q/ I. o9 f9 d7 @; x+ f. n
$ E7 d8 I7 w  L

0 z& q4 X8 f2 N. U- i對唔住-口-"
0 Z, i* Y) P/ _  b- z& n% x) r4 d' u3 z& B  g. A
我承應我九唔搭八左
! T. A2 |# i! ?( K2 P- L講下笑炸,唔好啊!
5 m9 G. ~  u* z; r5 e& L9 D講下講下搞到我想叫KFC" F  ~- Z8 i0 g+ B- Y/ O/ ?4 R
上網訂訂先
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-12 08:12 PM:) I6 J' b) e; W% ~  y
# f' p: z) y! t) [* e: `& g
講下笑炸,唔好啊!5 ?5 x' e: k0 m2 p# c
講下講下搞到我想叫KFC# ]2 D' O& c0 [) o! B' j/ f
上網訂訂先
1 }! c! a% l. V
; L5 d7 B' d! ~) i: g

1 S' F: E: v, ^! b' y無火無火) e9 m- j- T1 W: n

; c0 Q1 m5 Z5 ~" H我講黎都係搞下笑姐
我已經叫左一個$178餐,睇佢幾時送到我屋企& a$ O! @3 F6 N$ h" ]) r
我聽人講要成個幾鍾頭至收到貨
kfc 好味D  ^^
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 麥當勞 vs KFC

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。