<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 麥當勞 vs KFC
返回列表 回復 發帖
老麥出左雙層魚柳包之後-w-
4 }2 _; O4 N% b! F3 \" H0 w
7 V" F2 [6 y; k, j) U8 O就對老麥同kfc一樣失望=333=
Originally posted by at 2007-6-12 19:30:/ h) k! j6 N" ~% Z: E' _) C) K
老麥出左雙層魚柳包之後-w-3 Q1 r! e4 J/ J& U2 |  U3 E. c7 M: ^
* V6 N9 t% o( |6 i; A/ ~! h7 v) o
就對老麥同kfc一樣失望=333=
. }: e6 o4 v4 m) e& o& S& ~
我地係度叫雞,你就多舊魚
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-12 07:33 PM:, R7 W  `4 h3 y
/ y( j7 a8 M! G9 I# p
我地係度叫雞,你就多舊魚
; r; x( X5 F8 \) i2 o3 A3 M

3 o. H' u; f# @( x, f! ^! e* G8 v# ^* ~  {1 t1 V$ N7 W8 X+ I$ g& F
對唔住-口-"( m# w) R& }, c( g

. O7 f. `1 \# V我承應我九唔搭八左
多左del唔到
' c/ m- b+ ~% R# T$ a+ n. y! u; n, \0 z0 @- k' E! `7 P! P$ m
[ Last edited by 謙 on 2007-6-12 at 07:41 PM ]
Originally posted by at 2007-6-12 19:38:
: O' L) w* F9 ^/ X: Q* }! k# M. O- H. a8 i- a4 v

[) f& O# E0 g5 q+ C  {# U- `( t" B$ y: n- |/ X; r0 e4 b2 D
對唔住-口-"
3 G3 T/ O: g. `! L3 b/ C5 J3 @
# H0 Q( W; O5 g我承應我九唔搭八左
3 d9 v# x9 J2 U9 h4 \" b
講下笑炸,唔好啊!. m$ @8 J3 X/ L3 y% X
講下講下搞到我想叫KFC, O" ?, F& e: H- I
上網訂訂先
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-12 08:12 PM:
1 V/ c& ^" u) @4 F% t6 x# z* ^+ b( h0 Y! ]& [; V2 V$ r
講下笑炸,唔好啊!
1 |* }1 N8 A! {  V7 {$ ]講下講下搞到我想叫KFC6 y$ L7 D! E4 D/ s) |2 S
上網訂訂先
5 z) E2 W8 w2 p; o, v9 j* i% b4 V/ S- i5 K- V
$ c3 {) H: q# W5 }) p
無火無火- t( n0 c+ z+ u9 l$ Q" X: J3 A
6 e, ?! l+ O. n# U* D$ x+ @
我講黎都係搞下笑姐
我已經叫左一個$178餐,睇佢幾時送到我屋企; I% _# m; w$ ?% V2 p! T
我聽人講要成個幾鍾頭至收到貨
kfc 好味D  ^^
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 麥當勞 vs KFC

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。