<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位巴打小心被騙
返回列表 回復 發帖
Originally posted by h.t.f at 2007-6-12 16:55:* A3 {9 {! I- ?5 u$ ~; l, B" C2 O
係真ga,因為我都試過
* Z* i  {) p5 W% X! O- @其實佢真正用意...
% d8 [: G: b- `: j3 H( y, J咁你有冇比佢呃到啊
無,因為同個奶過野既fd傾過,所以連證都無去攞
Originally posted by h.t.f at 2007-6-12 17:07:
& G7 t6 x7 t" L4 n7 L, w: N無,因為同個奶過野既fd傾過,所以連證都無去攞
& _) N. Z$ C8 ?  A8 k- \1 ~1 G
不過健身中心多數都係一次過比幾個月錢,好少會一個一個月比錢架喎!  P3 W4 r: z9 r; O
不過打電話推銷去呃人話有free play就真係衰左d
所以真係要健身,都係同d有做開健身既朋友去開返個會籍好過,唔好偷d小便宜
Originally posted by h.t.f at 2007-6-12 18:05:
& ]/ a# N% R, L所以真係要健身,都係同d有做開健身既朋友去開返個會籍好過,唔好偷d小便宜
8 d" V3 d0 ^! `: D) l  \我一直都覺得California Fitness應該唔錯,我都上過佢地個網址睇過,仲諗住入會tim!" o% i# }. {( u$ [
咁你有咩野好提意好地方啊!
依家健身中心競爭已經好大, 爭客成功率決定左未來一兩年營運收支, * Q4 ^7 A: f' I+ H
幾大公司都可以無所不用其極~~
呢間經營手法好有問題, 成日話免費試玩, 跟住就想盡辦理搶你錢..... 基本上同傳銷公司無乜分別.....
佢一開始同你講電話有冇講你個名-0-?" O4 g0 j& N8 W+ E. e9 {
8 P* i3 n' N4 l% a
我記得好耐之前我自己都試過.__________.
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-12 06:11 PM:
4 Q3 \* s: @5 x7 U9 c- k+ `
- X, D$ m3 e& G, [我一直都覺得California Fitness應該唔錯,我都上過佢地個網址睇過,仲諗住入會tim!/ h; w9 \# O9 D' M
咁你有咩野好提意好地方啊!
' Q- G! U* Z2 x) R4 u我唔記得左個名,你等我問下個fd先,我pm話返比你知ar
Originally posted by at 2007-6-12 08:00 PM:
3 t+ {: C" O0 |, E; }佢一開始同你講電話有冇講你個名-0-?% L+ e. ]0 P1 {$ Z

7 W0 l8 b: B/ V9 |! d2 y/ o) V我記得好耐之前我自己都試過.__________.
' B2 S- ~) ^4 \$ H
有講名,據我所知係有人賣d電話號碼比呢d公司,應該係家邊既朋友所為3 j- n# \% _2 [6 S
好似一個都有成$5既收獲,大批賣都幾和味ga
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位巴打小心被騙

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。