<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » Do anyone watch Ocean 13?
返回列表 回復 發帖

Do anyone watch Ocean 13?

我覺得套戲雖然好多猛人,但係唔係好突出
YES. 聽朋友講到好垃圾, but 我遲d 會同gf睇。' ~( O) p9 g, o! T. ?+ c
因為我鐘意睇 畢彼特, 仲有我睇左11,12. 吾睇13 個心吾知點咁。
靚仔娛
<盜海豪情>好睇  <盜海豪情12瞞徒>唔好睇好悶下  13王牌應該睇得過
Originally posted by head at 2007-6-13 02:30 PM:% Z7 L( U+ C2 \) _
<盜海豪情>好睇  <盜海豪情12瞞徒>唔好睇好悶下  13王牌應該睇得過
( k0 k3 l; @+ X
4 Y1 a( j7 O' T! u
盜海豪情12瞞徒 問10 個10 個都話, 好悶。
1 u: O! H0 x' G3 H; [ 諷刺ge 系 d 人話13 好過 12 少少
靚仔娛
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-6-13 14:33:
: l( ~8 Z5 J2 C5 J5 r  Y& `) j$ X5 W1 i6 S% \9 l2 ]4 P; b6 D% S

& D+ N" f8 p9 p盜海豪情12瞞徒 問10 個10 個都話, 好悶。
4 n4 p! F0 |0 n0 f 諷刺ge 系 d 人話13 好過 12 少少
0 [' _  q; y5 |4 Z4 J# ^. v: `
- f* ?. f( n+ [5 W- |5 U! o盜海豪情12瞞徒 悶既原因 可能係佢既拍攝手法問題 2 G1 B+ e' Z3 C( f
我記得套戲 不停回顧  剪接到一岩一佛 睇到一頭霧水4 e/ y: B, p) z4 h
; ~3 @0 r3 H3 @4 z/ J1 |
13好過12少少 都會睇 因為睇左11同12 無奶油唔睇13
上一套睇到我訓覺,我估LEE套都會唔多好睇
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-6-13 14:25:# m, ]! R2 i: |" }
YES. 聽朋友講到好垃圾, but 我遲d 會同gf睇。' m3 B' X7 ?7 I. e
因為我鐘意睇 畢彼特, 仲有我睇左11,12. 吾睇13 個心吾知點咁。
0 u. q* _* j; |- t
11係咩野名啊
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-13 04:17 PM:2 C. H8 Q% ^- [' n( ]7 K* Q; N7 L3 }0 R

+ ~( m% W' m1 I/ P) V. U7 h% i; O11係咩野名啊
2 o+ U" L" h+ H) @3 K

. ~0 ^* f1 d7 \4 w& rocean's 11: j6 U( `) B3 v: L
ocean's 11+1' g1 ?3 [7 A2 E# m6 s
ocean's 11+1+1
靚仔娛
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-6-13 22:09:+ r- H5 B% u4 A+ M9 c: b% X6 |5 C

0 Q+ S' U3 ^5 \( J4 X% d
5 o7 y5 ^9 j1 V) x1 y$ m3 [ocean's 11% d' B  E: _2 R' i% b5 c, H% U1 \
ocean's 11+1' h: K  h+ h1 W- s
ocean's 11+1+1
( Y, d) x8 l* O# j$ M; D3 K0 C- N你玩野牙=.="+ a; L+ u* X9 |0 z+ N! d4 y
講黎聽下套戲叫咩野名丫
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-14 01:25:
! y! w2 E* Z2 y  f" N* D. ]5 V  k" x5 @" d# Q
你玩野牙=.="
; j/ ?8 E& U) w+ d& }講黎聽下套戲叫咩野名丫
/ r/ {" g& _' H( d5 F9 x' A) G; h& C* T6 d/ k3 W5 Q
齋叫<盜海豪情>  
# ^+ f- n7 m. Z0 a# h% X9 h" M2 M" v- Z5 {* }) n; u! m# @
想睇嗎 黎緊既星期日明珠台會播喎 9點半PM呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » Do anyone watch Ocean 13?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。