<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » Do anyone watch Ocean 13?
返回列表 回復 發帖

Do anyone watch Ocean 13?

我覺得套戲雖然好多猛人,但係唔係好突出
YES. 聽朋友講到好垃圾, but 我遲d 會同gf睇。% h% K* K2 k/ g6 P1 |
因為我鐘意睇 畢彼特, 仲有我睇左11,12. 吾睇13 個心吾知點咁。
靚仔娛
<盜海豪情>好睇  <盜海豪情12瞞徒>唔好睇好悶下  13王牌應該睇得過
Originally posted by head at 2007-6-13 02:30 PM:
$ [% I" j  r$ H. k( e<盜海豪情>好睇  <盜海豪情12瞞徒>唔好睇好悶下  13王牌應該睇得過
( N1 D, n1 _$ z- a+ O5 {) B9 F
! m$ B+ W9 D4 y) g
盜海豪情12瞞徒 問10 個10 個都話, 好悶。
6 B' v# T: Z6 u9 I9 d) m. E 諷刺ge 系 d 人話13 好過 12 少少
靚仔娛
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-6-13 14:33:
! W, T5 m( C- h, n' v) I/ l! p3 {4 Q( E* n, S+ A. h: H2 e
; R) B' I& C( l! F
盜海豪情12瞞徒 問10 個10 個都話, 好悶。
  l) B4 e8 L7 P$ q7 Y5 Y1 X 諷刺ge 系 d 人話13 好過 12 少少
. L: K# `- g7 l% t! A, w5 G1 l! g5 j0 |. ~" h% k
盜海豪情12瞞徒 悶既原因 可能係佢既拍攝手法問題
5 \) t+ v3 ?1 t4 W  N3 v我記得套戲 不停回顧  剪接到一岩一佛 睇到一頭霧水
& I# m* p3 r3 I# }" D- B) V. `* P- P2 J7 v4 l2 \
13好過12少少 都會睇 因為睇左11同12 無奶油唔睇13
上一套睇到我訓覺,我估LEE套都會唔多好睇
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-6-13 14:25:
0 u  v) K2 G( d2 GYES. 聽朋友講到好垃圾, but 我遲d 會同gf睇。8 g# ~6 \. P6 r  _8 U" b0 u
因為我鐘意睇 畢彼特, 仲有我睇左11,12. 吾睇13 個心吾知點咁。
" `1 |8 ~8 R: w2 u11係咩野名啊
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-13 04:17 PM:' E1 Z0 Z" C& S; P% u

$ i2 ]# c. Q$ |4 Z, y# ~. z11係咩野名啊
- y- w, b/ }# M- u

5 G8 z  E/ P. M7 rocean's 11
* e8 ^4 E7 c% Y" X6 yocean's 11+15 q# L( t) t5 y8 V
ocean's 11+1+1
靚仔娛
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-6-13 22:09:
! l/ `! g- \3 g+ ~! j8 |# M/ {6 Q  T$ K+ U9 F! [! `) J: @

9 V7 N3 x1 T. C% F' pocean's 11
$ X; t/ x7 K7 qocean's 11+1
- w3 ?, q9 o( @# mocean's 11+1+1
. t7 b( [$ X4 r. A. u0 M' X7 N你玩野牙=.="- q; U  |; z' }; |9 C% ]
講黎聽下套戲叫咩野名丫
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-14 01:25:
" d" \# M8 L- Z* g0 M
6 e+ W! w: s/ v3 o你玩野牙=.="
, b0 O+ z  r0 U! `4 W7 W講黎聽下套戲叫咩野名丫
0 _  k: C/ D; N1 s4 U; |1 r$ q" [0 }. }
齋叫<盜海豪情>  
0 M$ }' B4 I' |$ u! `/ l( ?( L, `3 k$ G$ T* n! K8 _% f( B/ d
想睇嗎 黎緊既星期日明珠台會播喎 9點半PM呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » Do anyone watch Ocean 13?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。