<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 點解會咁架= ="
返回列表 回復 發帖

點解會咁架= ="

無啦啦個咀唇種左"大家知唔知點解會咁~?
因為中左「瘋華絕袋降」,你三日內再唔解降你個樣會變成蔡瘋華…
+ b1 K: U+ b' {
2 Y8 x9 _. t6 @1 z1 {, l& G8 \/ D; I' ^% N9 r( ^2 C6 k$ p; H

# z9 k4 `, y0 z7 D) W. {認真一問:係咪敏感?
Originally posted by toro at 2007-6-19 01:21 AM:5 Y- S0 i: v0 ]0 x, O
因為中左「瘋華絕袋降」,你三日內再唔解降你個樣會變成蔡瘋華…
- V5 L9 Z0 o5 o( a# E( R; [3 E0 h. Y

3 e# q. s) `- C7 U' p. ^2 j+ z7 j  D6 k" R& `$ c5 F6 U2 H0 G
認真一問:係咪敏感?
& Y( u9 D2 V8 r& J6 `" Z% v) A
20min前都無事= =無啦啦種左
Originally posted by 呀傑 at 2007-6-19 01:23:
+ A8 f5 B/ l0 u! Z/ y# f1 D
9 M7 ~# a. B4 ]" B+ l20min前都無事= =無啦啦種左
" J9 G1 A1 d& h/ h6 Q9 r" F
+ r  J& m4 X2 `  T
有無癢 有無痛
Originally posted by head at 2007-6-19 01:24 AM:& \& y. T  ^% A! N1 P. _% O
4 \4 }9 V! P- ?; @  A* Y; S, }4 z

" Q7 e2 y/ Z- p7 l8 o! y8 K  Z! R有無癢 有無痛
6 e, N- W9 w! M  D# D5 S
無呀~正係種左
會唔會係食物敏感?或者係太熱氣都會有咁既情況‧‧‧‧‧
鵝是一只芒黐黐‧‧‧‧‧
Originally posted by 衰貓 at 2007-6-19 01:30 AM:# B, \" m% O1 d5 G
會唔會係食物敏感?
8 Q( n! X" P- |% o5 K, B% p
我都認為似呢d
應該都係敏感
" U5 H' c6 t  Y/ d  y; \( T* m瞓一晚先) N' h. y) {: |' J" g3 k; I" A! t
第二朝仲有事未消腫先再諗
Originally posted by Aivn at 2007-6-19 01:33 AM:3 a# s4 t5 w9 V. @: c
應該都係敏感
+ m( |% K8 F7 d/ F7 a. H8 J$ C& G瞓一晚先* q. G+ ~( C+ j% p; d) P1 s
第二朝仲有事未消腫先再諗
; S3 _7 t! s( F& A8 h
中降好難訓得着嘅又…
熱毒2 G2 h5 [4 k: J! C! S5 P
快D睇睇中醫清下毒
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 點解會咁架= ="

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。