<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » ~有冇知道點搞啊~
返回列表 回復 發帖

~有冇知道點搞啊~

我父親節食飯嘅時侯,一唔小心d魚豉油彈左落件衫,我已經立即放落洗衣機洗,諗住可以洗得去,點知今日先發覺原來洗唔去0 d2 n+ i; \; g3 p
我件衫係綠色唔可以用漂水,宜家都唔知道點搞好) |, L# I/ F6 f; V
有冇朋友幫下手,有冇方法可以洗走d豉油漬啊
快啲搵個勇嫂番屋企咪唔使出post問囉
Originally posted by kakeidevil at 2007-6-21 17:58:
2 B5 L6 p* f. H1 t快啲搵個勇嫂番屋企咪唔使出post問囉
. z" Z6 b/ ]& u' F( {$ f咁你知唔知道點搞啊,有冇得救啊
http://hk.knowledge.yahoo.com/question/?qid=7007011202325
' I. K) t, \" ?! |6 v9 l1 }7 t8 C  q9 }! Q% O( Z4 H# T
未試過唔知得唔得  試完分享下
Originally posted by head at 2007-6-21 19:18:* f7 d" q: c* H1 T
http://hk.knowledge.yahoo.com/question/?qid=7007011202325 " r' c* G: U# ]3 u  X5 `  h5 t

+ \1 d; \' c- `1 F未試過唔知得唔得  試完分享下
! l- ^$ _- q& d3 V. L
我已經打電話叫我媽咪求救,佢居然教我用洗頭水/ O- H; h# j, G
如果唔得我再用你個方法啦,唔該晒head head比我個提意啊
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-21 19:32:6 a# e5 P0 p" x. @" u4 p( P

; j, W1 Z* @, r' _* ~我已經打電話叫我媽咪求救,佢居然教我用洗頭水
% @. I* V% Z( W" m6 D: |% `如果唔得我再用你個方法啦,唔該晒head head比我個提意啊
" c5 k* h  M7 p! k* O+ _# i8 U' e
; N6 d0 F  G  ]3 i# X
應該係我唔該你  我想搵你試下姐
8 F. i/ x& _- R* K6 H如果得   下次中招都唔洗咁驚
Originally posted by head at 2007-6-21 19:37:
4 }% O# {: t1 Y8 w& z7 }) t8 H- ^# P4 w4 x' o8 U& P, L3 O

) B2 f" ^  u$ [+ [; n應該係我唔該你  我想搵你試下姐
; |# \4 x/ k3 P& G" ~如果得   下次中招都唔洗咁驚
3 R7 h, T) B3 `( T: E% o
我試完.......就算唔得都話你聽得,睇你點屎
你試下用一隻粉紅色既野搞下
% U6 P% q/ e% }0 \) [) I. F% B5 Q碧蓮萬用去漬霸
; H- E6 r" i+ e# `  k# S, P" a: [# H% C* h0 y
[ Last edited by tree728 on 2007-6-21 at 09:30 PM ]
Originally posted by tree728 at 2007-6-21 21:24:8 K7 x6 z+ s* u( s
你試下用一隻粉紅色既野搞下
. p/ L: H/ k0 p' Y3 R叫咩去漬霸
0 ~7 E$ w# d# e( L2 }- }8 T9 ^' i: g8 V1 [+ W7 Q; |7 ]
[ Last edited by tree728 on 2007-6-21 at 09:25 PM ]
; N# x7 d4 N* y) B8 r朋友!係唔係超市有得買架?
是啊    百X  個D都有1 }* a2 J6 ?, V
我之前有墨整到件衫都整到
" C( d6 M, K$ L6 N. b叫碧蓮萬用去漬霸
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » ~有冇知道點搞啊~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。