<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地睇到ge係一片黑暗,我睇到ge就係天上ge星星
返回列表 回復 發帖

你地睇到ge係一片黑暗,我睇到ge就係天上ge星星

如題...
* C6 b( d! [5 e( L. h* L呢d叫尖銳ge獨白...??2 J+ J8 q' n# b' Z7 i

; {+ e- j' X4 a0 I上次佢主持一套紀錄片...已經想打7佢..* z( K* o# y. S8 z) V% n1 Z2 c
講野好似含住粒欖核咁..想點..??( S! _' d/ _5 F& [! p% X
好想睇大國崛起..
. |7 H6 @/ ]2 I5 j2 g6 t但唔想見到呢條友....
民主定民粹?
你可唔可以講清楚咩野節目啊,或者post條line出黎,咁先有得吹喎!
- ], o" G7 _: E我又唔知你講咩野人,又唔知你講咩野事,好鬼難同你吹喎!
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-21 19:36:+ m* t7 `  X) j' k& @. A( i
你可唔可以講清楚咩野節目啊,或者post條line出黎,咁先有得吹喎!5 V! S  S0 e. n/ L
我又唔知你講咩野人,又唔知你講咩野事,好鬼難同你吹喎!
9 L- m/ C# L+ `7 }2 d8 I
, J, W) F2 [& b; p
( W" q4 `) [, K0 R1 x
無線7月2日新播既節目 "大國掘起" 由迪拿主持
5 r% U% x' X! p  T3 F0 ?" Z. j" {/ @2 Q) i! z3 m
我都唔係好想睇佢主持 佢把聲同佢既語氣唔多掂
Originally posted by head at 2007-6-21 20:01:
6 U% j2 r# a3 f5 `& K# Y6 }4 j6 h  }4 }" k
4 f1 y3 ~  v. A3 j- {
) [6 l. u; O: q( s9 M  j. h$ t2 A
無線7月2日新播既節目 "大國掘起" 由迪拿主持
: }: v* g: N  ]4 W# ^" u
' m; Y1 W* x8 w* }) q/ P我都唔係好想睇佢主持 佢把聲同佢既語氣唔多掂
5 H  {( D! w/ u# X係唔係好大個波o個個迪拿
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-21 20:02:
. l- H. g; I$ {! Q+ S% q
+ C4 P/ ?5 J. X) s3 o# h* N) P係唔係好大個波o個個迪拿
2 M8 i. G6 j; Z) d
& H9 `3 R, l0 t% K( b
+ }0 G9 W( ]9 Y4 T唔知喎 我就係知佢以前做過下艷星
Originally posted by head at 2007-6-21 20:06:& s4 q/ Z8 [0 z4 {2 Z, w  s

( }; `$ _" H4 R4 ?( s' o. X. t
1 s" t& A1 }8 G# O/ _& B& d8 x% S- Z* r5 |3 `; r& ?
唔知喎 我就係知佢以前做過下艷星
+ r) C5 f% d. A$ [4 U- h% A
嘻嘻!係佢啦' B$ A2 I2 z: G
香港第一個肉蛋,不過太太太太太太太老LA!
Originally posted by pigcat at 21-6-2007 19:00:
9 x7 K5 o- R8 d4 a4 b已經想打*佢..
) ?7 u' M8 l( }* R6 |4 E
% d- z& _( W* [, T6 |$ Z4 ]

( F0 q; X. }* `6 k" g- I
4 K! p+ |9 U1 b2 [4 _! G) M請唔好講粗口! * n) L) s: w' z0 ]
! I. w4 M5 ]0 L* l

8 a7 {! J' ~: H
4 l% q! s: K2 {7 g, N多謝合作。
Originally posted by head at 2007-6-21 08:01 PM:
& ^# G; X5 r; g6 G' p$ U
) Y! K7 E; F& m7 v' `* r+ q2 ]+ A- r
: r1 S; T5 `2 I8 k
無線7月2日新播既節目 "大國掘起" 由迪拿主持0 T* C4 P# {2 c7 `& l- y
, ^5 |0 ^7 M! W3 M
我都唔係好想睇佢主持 佢把聲同佢既語氣唔多掂
/ f5 L) ^' M* k0 T/ g7 q! O. g
大國崛起lor6 Y8 V2 N$ j$ [3 Y; w
4 [6 ?' ^! I0 `6 o3 D8 m
都唔知果位老肉旦有乜資格去講歷史....
民主定民粹?
佢點知我地睇到ge係一片黑暗???
+ V4 T- W# q5 m& W1 \$ ?/ R$ _' n2 X4 J% N3 u
真係叻唔切
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
唔好怪佢啦,佢都係照稿讀姐!
; p' [+ D8 }5 e8 U) P3 ]佢都係一個有錢嘅肉蛋!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地睇到ge係一片黑暗,我睇到ge就係天上ge星星

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。