<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地睇到ge係一片黑暗,我睇到ge就係天上ge星星
返回列表 回復 發帖

你地睇到ge係一片黑暗,我睇到ge就係天上ge星星

如題...$ m: ^) S& S( Z! E
呢d叫尖銳ge獨白...??2 V' H8 g' c# {8 v: ~
. N1 ]) \' o8 b+ w
上次佢主持一套紀錄片...已經想打7佢..2 i- J% ~' [1 {5 _: ~# @
講野好似含住粒欖核咁..想點..??- Y& U% }& k" v- E. K3 c3 {
好想睇大國崛起.., Z! s( [- G# S  o& M( ^
但唔想見到呢條友....
民主定民粹?
你可唔可以講清楚咩野節目啊,或者post條line出黎,咁先有得吹喎!
$ W4 ]  |5 R9 X0 g2 J! A我又唔知你講咩野人,又唔知你講咩野事,好鬼難同你吹喎!
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-21 19:36:9 J  c7 _. J2 L
你可唔可以講清楚咩野節目啊,或者post條line出黎,咁先有得吹喎!- q" Q& l5 a4 P9 C1 I. V9 T  E( S
我又唔知你講咩野人,又唔知你講咩野事,好鬼難同你吹喎!
, u9 f+ i" w& a) }4 U) W$ m$ d: z4 ]: C& W
3 ?( Z  j3 X8 v
無線7月2日新播既節目 "大國掘起" 由迪拿主持
  v) o: e2 \: W) z% ]" |5 q! }8 r, H+ @
我都唔係好想睇佢主持 佢把聲同佢既語氣唔多掂
Originally posted by head at 2007-6-21 20:01:
: q: [. K- @; ?$ g1 n5 w4 p$ C+ x8 y. y
( b' T& H8 I7 J. J" V( [( k& K
& h6 a  a9 Q% b& _0 |5 F2 M9 d( u
無線7月2日新播既節目 "大國掘起" 由迪拿主持
( S/ s$ ^( ?8 a7 F: F- e5 r* v$ c" T" F  N7 r* Q. F8 w
# k* \7 }: ?2 v( w0 _9 k
係唔係好大個波o個個迪拿
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-21 20:02:+ h' x. s, ~' k* B" N- d
# }3 f" k% m# R9 B  c7 W  W
係唔係好大個波o個個迪拿
6 N1 [* x# p! S

) h, \* j3 I8 ?& r/ a( l
* J* U2 `8 }# m唔知喎 我就係知佢以前做過下艷星
Originally posted by head at 2007-6-21 20:06:% A0 K" e9 y; |+ k# m3 T( u

3 m6 t& o0 c: p$ t1 q! ^" y* k* A. U& A+ w$ R- G
  V( U9 b) Q7 Z, |: I* S) e7 k
唔知喎 我就係知佢以前做過下艷星
/ r) N! O; {& c" A$ R% ]嘻嘻!係佢啦6 I) z0 j$ @, m( A
香港第一個肉蛋,不過太太太太太太太老LA!
Originally posted by pigcat at 21-6-2007 19:00:
, h' R- M! ]. E/ V$ x$ I- _已經想打*佢..
5 Z3 Z9 N) A- c6 D) {

6 ~& S6 A3 T0 `3 M- f" Y" Q# _/ N, e- c* L, N6 l& C8 c4 h
6 o/ Q4 g2 l3 d- W
請唔好講粗口!
& H. H7 s4 u3 j# t3 a$ t) |1 _3 k! S
4 z3 O9 l5 F# S; w! r
% ?2 n! ?! W2 b4 q" p% S
多謝合作。
Originally posted by head at 2007-6-21 08:01 PM:& {: B4 R4 C4 `# y
: {5 T6 z* e3 o  M( n2 R* V  n
* v8 h( K; k  L6 n* `. W& _

- o8 ~* ^$ {6 t7 M$ Z無線7月2日新播既節目 "大國掘起" 由迪拿主持$ \$ S" y. C4 s& T7 Q: }  g9 M& o
# ?* f; z) e) ^, O; O. [# \
/ d3 e8 F2 L( _5 d* u' P- `大國崛起lor
) X, \  x2 b, p5 l( k6 q
. O9 e; F6 F0 s- J( O都唔知果位老肉旦有乜資格去講歷史....
民主定民粹?
佢點知我地睇到ge係一片黑暗???
8 o9 t2 E$ m3 w. U0 j5 [8 d0 G; J! x' J
真係叻唔切
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
唔好怪佢啦,佢都係照稿讀姐!' r8 j& u" M' a
佢都係一個有錢嘅肉蛋!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地睇到ge係一片黑暗,我睇到ge就係天上ge星星

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。