<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 性騷擾???
返回列表 回復 發帖

性騷擾???

各位巴打,請問如果有個麻甩佬眼甘甘咁望住條女個胸,
. y* ], e& h/ M! f% ~3 `. X會唔會構成性騷擾呢???
其實如果行為上令對方不安已經可以構成性騷擾罪
Originally posted by iamkaka at 2007-6-28 03:07 PM:# }6 S" w0 a! A, D
其實如果行為上令對方不安已經可以構成罪
$ v3 f0 q3 G2 l: E" \+ G% |定義好揪像,要定罪好困難吧!唔通真係,好似幾年前. t' u9 i. z/ U" U* t
有一個c9話個豬肉佬上半身無穿衣服,告人性騷擾!) M) @& {! n1 e. g. T3 E
你話佢告唔告得入阿!
Originally posted by joe159357 at 2007-6-28 05:40 PM:) n6 ^. k! C# K  u2 d" m" e

1 b0 S$ k, S" E" s8 f定義好揪像,要定罪好困難吧!唔通真係,好似幾年前% r6 ?, O4 C2 u- M& Z5 k
有一個c9話個豬肉佬上半身無穿衣服,告人性騷擾!
5 h" ^% {0 D) C/ q! E3 i* Q# ^% v4 r你話佢告唔告得入阿!
5 P; M( R3 h* }: L
個c 9有病,# s0 m' e% h0 S
帶佢睇e生!
Originally posted by junomak at 2007-6-28 02:03 PM:4 L+ d& O; J4 ^+ W* {
各位巴打,請問如果有個麻甩佬眼甘甘咁望住條女個胸,
5 Z- J" A, K/ i0 R) u! s+ `會唔會構成性騷擾呢???
2 R# |$ J" C2 A0 ?# C

( K9 u+ g3 t$ \% J" A+ B3 H3 B舉證比較困難啊...........
Originally posted by junomak at 2007-6-28 02:03 PM:
! h- g0 |9 E. }. L5 S各位巴打,請問如果有個麻甩佬眼甘甘咁望住條女個胸,6 b' o. g% {8 P3 m
會唔會構成性騷擾呢???
# C4 h6 e+ t9 s3 y# E
8 B& B; Y: m% p; R: `
  無  無 無 ~~無~~無~~~' r+ b9 Q! o% u  o- T  t; l7 O
' W9 f/ W5 R6 V9 r, z
大波無罪6 S4 j5 w1 C3 z

) y! ]" o- W: j* X. q7 H  Z- y: o睇波有理
我覺得D核突女人著埋D低胸衫,露背衫,低腰褲行出街,更加性騷擾
Originally posted by 大優勢 at 2007-6-28 09:07 PM:
0 M; A" }. r( V" G2 w5 |8 t" F, u5 R" T2 L
8 V; K4 @; k& M/ ~0 w: G
  無  無 無 ~~無~~無~~~
; h4 e. i1 D! E# ^$ h- O( z+ K6 d) A# w  h, D; f
大波無罪! }, q; r1 S. W3 E9 P. Z# m
7 z! ^6 M3 ?  n' Y7 k* A8 k; Z* Z
睇波有理
; M/ W% Q$ I" f; i* G# i4 K" ?6 @2 f( R* p" M

' V7 ]/ z# Z/ {/ I2 i# y哈哈!5 F/ c5 f1 C6 }$ K; X
因為小弟家下身處異地/ u0 r1 A9 e/ ^5 Z
睇波亦變得明目張膽 (唔會唔好意思)/ f/ R' a' [" V' C, s4 B
所以先問咁樣會唔會有問題
Originally posted by joe159357 at 2007-6-28 05:40 PM:' o5 n6 P0 p* |' z. M8 y
9 R) l: K5 \3 E: P. L" w4 f+ u9 p- D+ F
定義好揪像,要定罪好困難吧!唔通真係,好似幾年前" Q+ v/ P. s7 w5 F! T; g% P
有一個c9話個豬肉佬上半身無穿衣服,告人性騷擾!
7 I3 A' }, c1 A- {3 z) @9 U* @你話佢告唔告得入阿!
& h; K& T( L9 z% b. D$ v( ^5 ~
. J0 u; c& t; t. k, R5 R
呢單野好似係告入左架喎!!0 D8 J' H3 D# N1 v
但係過左唔知幾多年,
3 \1 V' y- s1 U7 X: j: ~個c9 又同樣地告另一個男人上身無著衫......
2 _) V! B( D5 \9 }4 m& A- c6 J呢次係告唔入......
- i% F: u6 d; _$ x! ], |5 k5 \7 P2 ~/ ~/ ?) _9 {& h
唔知我有無記錯d野啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 性騷擾???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。