<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » POKKA Cafe一問~
返回列表 回復 發帖

POKKA Cafe一問~

[size=4]請問大家有冇去過Pokka Cafe呀~???跟女友在香港銅鑼灣京士頓街9號家居廣場9 n! d& ^- q" }  V
1室地下 這間分店內慶祝生日,是否一個好選擇呀~???我見到相中的餐廳好似几好feel咁呢,吃晚餐大約要几多錢架~???
Originally posted by 心亙 at 2007-7-5 10:30 PM:, U( t8 y9 Q3 ?- U3 P
請問大家有冇去過Pokka Cafe...
$ y1 n3 t/ g! X1 V6 [6 i% c
1 S* P6 S9 ?* Q/ g
Standard price around $ 300 up ( for 2 person )
Originally posted by ckyckk at 2007-7-5 10:37 PM:
5 u. p4 z! f7 w8 M% W5 l0 d8 c. l
% s' W" u; E( e- R1 P7 a4 A( g6 h
+ U) N+ L! }5 a% tStandard price around $ 300 up ( for 2 person )
2 g* X, `+ B6 f$ @) g- q; r

+ Y. y  s& i' U) x& L那麼值得一去嗎~???
2個人唔使300up,200蚊左右la,d野食ok ge都,環境都唔錯,但如果同級同價ge我會推介UCC Cafe~. A/ c8 o: q" w0 G' p$ c  d

/ j) h3 [1 f* a& {  h關於你問o個間你可以去lee個網址睇下~6 f, z  |4 z$ J0 S/ ?) I
http://www.openrice.com/big5/sr2.htm?shopid=5358
Originally posted by eric1874 at 2007-7-5 11:03 PM:; q& x# v1 R; W& h& Q5 c: m' X
2個人唔使300up,200蚊左右la,d野食o...
7 ~; [5 d% j7 V  T' V& \% S" U4 e; a
咁請問有冇相關ucc cafe的資料睇睇呀~???
Originally posted by 心亙 at 2007-7-5 10:46 PM:9 r2 u- u# y3 E9 I3 X' q; [
# ^3 o/ e$ f9 m+ M" k. Z2 }
2 `) C: H9 j' O0 z
那麼值得一去嗎~???
' _0 D- r. \3 t; v2 Q
' ^! z+ V- P5 K$ j
, `1 V2 f2 Q# B, b其實呢類日式cafe restaurant 論味道質素真係一般9 q( W/ n9 A1 s7 g9 t
5 Z* V1 x& b% p' o% {
前菜/主菜/飲品+甜品,平均每人百零蚊左右
* k1 x( `- j* c$ n- X. ?1 V, [; ~+ v( U
, O, l$ Q& y! _8 g9 v份量仲頗細添( H9 [2 W) L" d1 u; M* {* W, ]
$ J7 q/ l4 J7 C$ K* o0 O5 f
如果真係想去呢類cafe, v5 h" P3 F) f; A$ {) J

t+ z5 L2 K6 l# ~& @我會推介"麻布苶房"
你說那間Pokka其實都幾抵,但入到去就會發覺氣氛只是一般。不如行去百德新街有間同樣是落地玻璃窗的餐廳,唔記得咩名,但好易搵到,價錢可能貴點,約$350一個人吧﹗
good choice, I usually go there
不如你講下你budget係幾多
Originally posted by eric1874 at 2007-7-6 11:56 AM:
! t. E" V: p1 ~& i3 ~不如你講下你budget係幾多
; J; [5 A/ G0 ]5 @1 v
/ K. Q5 L/ O- H; ?$ N四百元到呢~另外,我的下班時間大約是六點半到呢和在鰂魚涌下班,所以只能跟女友在這段時間後慶祝呢~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » POKKA Cafe一問~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。