<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唔拖唔水嚐屍篇
返回列表 回復 發帖

唔拖唔水嚐屍篇

大家有冇睇緊8pm 既吾湯吾水嚐鮮篇...
0 j4 B$ Z9 w9 s8 J% O, u5 O/ f- B) A' H' b
無線係唔係諗野諗到傻傻地,
0 \& Z" k% z( ~  M4 S
+ }0 k# O$ i! y4 D5 x/ M好改唔改, 個節目名咁鬼怪
8 I4 u0 R* a. T: N2 r) Y# a
& r/ }- Q/ P. m' _6 W; j吾湯吾水已經唔知點解,
2 r- G2 g7 n* P' C: @# K6 V2 M* L  e/ b7 ?
個名聽起上o黎仲好似' 唔拖唔水嚐屍篇 '
" n) p1 e5 y) o# Q/ a5 T4 ?$ T( {; e+ c6 D8 L9 W3 u/ R: u4 E1 p( ]
奇怪...
& y1 M+ {+ S9 Z  a4 l5 l2 i8 ^( n8 a- l; U8 }5 g. i- H
亞視個特搜招牌菜個名正常好多...
用豬龍草保野...
- `' \3 W6 N% C$ R, L+ j7 l& z) \- `有冇搞錯
我想問......有無人知豬籠草算唔算係食腐屍ge植物?
唔算...
Originally posted by hohohohahaha at 2007-7-15 08:17 PM:
6 A6 n, c9 g) n6 R# S大家有冇睇緊8pm 既吾湯吾水嚐鮮篇......
3 B8 c# k: L& P: U! N" |
唔係個個諗法同你一樣
Originally posted by wind69 at 2007-7-15 08:40 PM:
0 a4 n0 M: j2 `( R% b" |我想問......有無人知豬籠草算唔算係食腐屍ge植物?
- h& Q, M0 k- t% S; W: W
% ^6 F' l6 l' ~8 C' q9 K/ ~
豬籠草係食昆蟲既
6 F( i0 K7 M+ o7 n  T; Y1 o/ U7 N9 @
http://www.life123.org/UserFiles/Image/Nature/animals/pitcher.jpg
% x1 @6 N6 R) g
( g. R; }' q1 o) h& y8 I+ S[ Last edited by wcchan886 on 2007-7-15 at 09:05 PM ]
度o個條友冷好笑,食字食懵左,好食唔食,口彩咁衰都夠膽食
: q, J% ~9 O) Q" T: Z串人就話o者,自己台都用咪即係倒米
: @6 {" }) r& D" E- M
; V4 n0 Z) J) p3 R; I, ^" @* C食字要識食,好似有線將舞姬(無姬)改做誘姬(有姬),呢d咪識食o羅
"蔡瀾逛菜欄"又係講飲講食,但個名好好多,一睇就明
你地個個有痴利根GA!定有懶音呀!$ s( Z0 r, ~  x8 y
講得咁清楚,係人都明啦!
3 m: n; [7 `/ a2 T. a1 r定係你地理解能力有問題呀!" G+ k) Q' T& `5 b" j( S
字都唔識睇?
Originally posted by 渭d肆 at  09:54 AM:; N9 [3 @# ?9 U# L* k; X
你地個個有痴利根GA!定有懶音呀!" T! x- E4 p) O4 {) X
講得咁清楚,係人都明啦!
5 Z9 H! z; Y+ X6 l9 k! O; R定係你地理解能力有問題呀!% s" @# v. R& _) A% J# J
字都唔識睇?
: ^+ u# D0 j& a7 Q+ l
$ _% {$ _7 ^) W: A
大家都講得好清楚係音似,係人都明啦,你唔係唔明呀!
4 y& E4 c* j0 d. J0 G3 G定係你o既理解能力有問題呀!
# r: s3 e2 o1 ]+ ]: u! I8 q字都唔識睇?
, Z, H2 W; f1 b) O4 F
9 L9 _6 r; h7 ^8 Y0 R重有就係廣東人十分注重彩頭9 W) D4 I! N. ~' n& x2 U
好避忌的唔好意頭o既o野,如將絲瓜稱為勝瓜,通書稱為通勝
# n" o1 E0 {( c- W2 \8 C"四"字,"十四","9413"呢d號碼唔用
# H* B, {) Q' [4 m+ S" W% Q唔知呢一點,可能代表你對社會文化唔多認識- T7 z, I8 ^+ y5 f! R7 z+ {
1 N0 z' I: f! ^' T) j
[ Last edited by 阿感 on 2007-7-16 at 07:52 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唔拖唔水嚐屍篇

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。