<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唔拖唔水嚐屍篇
返回列表 回復 發帖

唔拖唔水嚐屍篇

大家有冇睇緊8pm 既吾湯吾水嚐鮮篇...0 p8 ?: O6 _( Z. A0 t

0 a3 P7 p9 ]; ^6 s; i無線係唔係諗野諗到傻傻地,
% H' {7 v! z4 k+ g4 ]& \. Q5 Q6 z- f0 o; D5 w* _, C
好改唔改, 個節目名咁鬼怪
) t6 A0 w0 G; R' n$ \/ ^+ ?
' X, Z: r5 Y1 D/ j吾湯吾水已經唔知點解," L/ ]+ C& a7 \! h4 N' }

! Q/ F6 `' X  `2 [5 S個名聽起上o黎仲好似' 唔拖唔水嚐屍篇 '/ x# p$ k5 ^  T7 o9 z3 i
! ~0 m% J0 ]7 Q. L' v$ B' X. ]
奇怪...: ]2 u+ e1 j; z, d- L; F

9 O( ?: O& e3 J7 P7 w亞視個特搜招牌菜個名正常好多...
用豬龍草保野...( |: v' ^5 o0 i
有冇搞錯
我想問......有無人知豬籠草算唔算係食腐屍ge植物?
唔算...
Originally posted by hohohohahaha at 2007-7-15 08:17 PM:+ @0 k6 F8 `+ w, @
大家有冇睇緊8pm 既吾湯吾水嚐鮮篇......
5 f2 Y, p, @( N% {1 j, {2 Z: u$ i* r
唔係個個諗法同你一樣
Originally posted by wind69 at 2007-7-15 08:40 PM:
7 N" h3 p6 M. R7 E- c  J% r我想問......有無人知豬籠草算唔算係食腐屍ge植物?
/ C9 k# X, s( x8 D5 T7 x* N7 e

, k4 |, |. x7 ^8 c豬籠草係食昆蟲既
. ?9 ^7 ^8 ^% o6 o& \8 u- a
( G+ E* T0 A+ R) Ehttp://www.life123.org/UserFiles/Image/Nature/animals/pitcher.jpg
( |& R7 _7 d9 y
) N1 y6 k+ f+ {( R4 [' g- G[ Last edited by wcchan886 on 2007-7-15 at 09:05 PM ]
度o個條友冷好笑,食字食懵左,好食唔食,口彩咁衰都夠膽食
: _! n1 u# A7 R1 f  F9 ?串人就話o者,自己台都用咪即係倒米3 O3 J$ u+ Z7 G" v2 @
0 d! g+ J) \+ ~) h5 }' X
食字要識食,好似有線將舞姬(無姬)改做誘姬(有姬),呢d咪識食o羅
"蔡瀾逛菜欄"又係講飲講食,但個名好好多,一睇就明
你地個個有痴利根GA!定有懶音呀!
" [. q6 {/ F/ |- T" B6 Q講得咁清楚,係人都明啦!2 e  i( W% O  H( q8 w: R/ h: Q
定係你地理解能力有問題呀!. ~% J& d  L8 B2 X) Z! D; U
字都唔識睇?
Originally posted by 渭d肆 at  09:54 AM:5 V9 V$ m$ A+ V* E* a
你地個個有痴利根GA!定有懶音呀!
8 ]- t6 ?# }6 F$ n( {3 B4 c' T講得咁清楚,係人都明啦!( [9 ~* W- H$ D( ^- \
定係你地理解能力有問題呀!* Q3 }# b* X6 X1 y! [
字都唔識睇?
3 ?6 t/ T. I+ ~+ M6 z0 [7 K' y9 d8 J/ K: L: U2 h" S) s2 |
大家都講得好清楚係音似,係人都明啦,你唔係唔明呀!2 E+ y  [' T0 I4 r( |
定係你o既理解能力有問題呀!' W% {' m$ T) S4 w  L
字都唔識睇?- o9 ?4 q) @' t: u% d/ N8 o1 D9 I6 w
" n! l  \  g7 f, ~; F
重有就係廣東人十分注重彩頭% s) I( x1 k' j
好避忌的唔好意頭o既o野,如將絲瓜稱為勝瓜,通書稱為通勝
3 |7 I8 K; H8 n- W"四"字,"十四","9413"呢d號碼唔用" k: f/ b+ s6 E' l) J3 i
唔知呢一點,可能代表你對社會文化唔多認識, t9 w2 V" a, K4 q
3 }$ g' y. |/ `8 {  L% h
[ Last edited by 阿感 on 2007-7-16 at 07:52 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唔拖唔水嚐屍篇

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。