<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [轉貼]佢打機過唔到關就......
返回列表 回復 發帖

[轉貼]佢打機過唔到關就......

將成部機插爆左

800 x 600 PIXEL下載

張相有冇得再假d呀
Originally posted by SCM at 2007-7-22 22:56:* M# p; V' L- d3 d
張相有冇得再假d呀
: q- w5 A7 ^0 V$ R9 f$ ], k0 |係真架
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-7-22 10:58 PM:  K( h' @+ L1 ]* |

7 l' w- f$ Z4 ?+ L" q係真架
( D! g- l3 z/ n1 E; E. y咁有冇得再真d呀
Originally posted by SCM at 2007-7-22 10:56 PM:
9 l  m( B3 e& a, Y* T- u張相有冇得再假d呀
& ]* z1 t( h1 {" g% L. o0 U1 T6 O" R  R
* e0 \) Q1 T% r. a( ~5 X7 ?
SCM,苜先在這裡多謝你!!" u& w" Q- P5 Q% e
! s: |% y7 J0 e
無論我在那裡發什麼圖或論題,你都是第一個肯回覆我既人,我十分感動,THX!!
Originally posted by oz2 at 2007-7-22 10:55 PM:
6 k. L6 I  D. y1 b將成部機插爆左
% U/ f3 d9 m4 A- B# b$ f2 d/ ?8 O  Q) ~4 w2 R! f
咁佢打j射唔出野咪大鑊  
Originally posted by ckyckk at 2007-7-22 11:06 PM:" [+ v' Y# P- Y1 x4 i; d; r; X
) h9 g; W, [1 p5 v# V% v4 j, ]4 @. C9 `

" S$ |4 P1 U+ {3 p  Z+ J7 g咁佢打j射唔出野咪大鑊  
: K: x6 [3 a/ v7 t, Z兩者有咩關係
Originally posted by SCM at 2007-7-22 11:08 PM:5 h0 }9 X, @: h! y1 k- p
" A- n: z2 h! W' ~* C; O
兩者有咩關係
1 p5 k4 p, L3 `' R9 Z9 [3 s. j
# J) ]! _7 l0 d: o- T. i; |根據部NDS既下場, 咁相信佢會插爆條.........................
Originally posted by oz2 at 2007-7-22 11:06 PM:
5 j  C- W2 ^' p+ P: c" X& S, d9 c' w8 W" [
4 Y. m! K0 O* C
SCM,苜先在這裡多謝你!!" g  Q  p. r. g$ m1 j, d

( J3 |2 ?& a1 d) G( X) v5 z無論我在那裡發什麼圖或論題,你都是第一個肯回覆我既人,我十分感動,THX!!
# ]  a  v* c: G/ Q0 C" ?7 z* K0 q2 w唔洗
  s, V1 o) w$ z. M4 {/ e. M其因為我成日出post都冇人回. p" S( W* P+ T7 Y
我唔想其他人好似我咁
2 V$ b2 Y, f! _: Z; `所以我盡量都會回人地既post
3 f6 _) n. I: f3 a特別係出圖
Originally posted by SCM at 2007-7-22 11:10 PM:& M2 t+ a8 J& l3 K# x7 E) \, w

: G9 M8 M& c+ L; O  R  e: p唔洗0 l$ {0 \6 q9 l8 ^
其因為我成日出post都冇人回
( d$ E6 b7 P" h4 C, I: v) P8 ?  T我唔想其他人好似我咁
3 [# K" n& \( a  L  X( Z8 ~3 {所以我盡量都會回人地既post0 V8 B" G3 A& ^4 _9 \
特別係出圖
) W$ b$ n7 {* z! B5 Z7 Q

. h+ j5 [9 P% K) _放心啦!你出既POST我會用盡量回嫁啦(除了成人話題之外)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [轉貼]佢打機過唔到關就......

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。