<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [轉貼]佢打機過唔到關就......
返回列表 回復 發帖

[轉貼]佢打機過唔到關就......

將成部機插爆左

800 x 600 PIXEL下載

張相有冇得再假d呀
Originally posted by SCM at 2007-7-22 22:56:4 i9 f  Z6 w: h$ O2 K. _
張相有冇得再假d呀
, q! V7 {4 @* D係真架
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-7-22 10:58 PM:# s9 U7 G$ O) E& d
  f! ~1 a" S! J
係真架
; T& T) E: g  G( Z2 `" V4 E+ o  M" w咁有冇得再真d呀
Originally posted by SCM at 2007-7-22 10:56 PM:7 j% `6 v/ \9 @( p( @0 l6 O3 h1 I
張相有冇得再假d呀
8 [  Y# p( d: k8 y: M8 F

5 h' K5 n9 E( v2 o1 A# h) C3 PSCM,苜先在這裡多謝你!!
$ G/ p' Z; S( L& i% Y" d6 \2 u
% t6 b2 D) H" f  ~5 t7 i* c無論我在那裡發什麼圖或論題,你都是第一個肯回覆我既人,我十分感動,THX!!
Originally posted by oz2 at 2007-7-22 10:55 PM:* d1 c/ r6 {( k. V
將成部機插爆左
9 \- [/ s5 J, K4 v" L. Z

- O- G# |+ G: ]( U8 i! ]咁佢打j射唔出野咪大鑊  
Originally posted by ckyckk at 2007-7-22 11:06 PM:2 s( q% S. }: A/ P' m2 r+ s
9 p2 J7 U1 F% T" e9 t8 G" ]

" i! {' @1 l; b: z$ T咁佢打j射唔出野咪大鑊  
8 d9 |+ p. b/ u5 G' N+ v, K
兩者有咩關係
Originally posted by SCM at 2007-7-22 11:08 PM:
, L8 x( A* t. Z
6 j) k( K/ V4 y2 `8 L! f兩者有咩關係
5 c! ?* b" J6 t( v/ c3 b1 m
+ N* ^( X  G7 ~2 j) y6 ?  ]
根據部NDS既下場, 咁相信佢會插爆條.........................
Originally posted by oz2 at 2007-7-22 11:06 PM:
; w( W, b4 W% p& l# I! P3 F2 l1 c* k# n0 c

% F3 R- W  i$ l/ R6 O0 m& t; JSCM,苜先在這裡多謝你!!9 i, [% d, B3 @) C

) ~/ R+ i" v) B  R無論我在那裡發什麼圖或論題,你都是第一個肯回覆我既人,我十分感動,THX!!
7 s0 t7 [0 Y$ \唔洗3 g4 q: @& |6 m5 E9 U2 C) w
其因為我成日出post都冇人回
( _/ P9 u/ `! i, V; N( y3 \/ j我唔想其他人好似我咁
% Q1 N/ {/ p4 T% b" {& u* ^所以我盡量都會回人地既post+ s9 E0 R* U9 ]* b, q
特別係出圖
Originally posted by SCM at 2007-7-22 11:10 PM:
. d* q7 n; j: z: m
* B6 j1 t7 S: z, m3 C- U唔洗
3 }7 f5 \7 C1 A1 |: l3 g( @& j# r其因為我成日出post都冇人回
& W2 [# X3 I% I# q) l我唔想其他人好似我咁* D2 q3 T  Y2 H' H* D6 u1 V) O0 m
所以我盡量都會回人地既post" G, S$ E0 m, x- R
特別係出圖
; \* I* o5 a; q7 \/ d2 w( e% E9 ~6 U. n4 h6 Z& L/ @' p
放心啦!你出既POST我會用盡量回嫁啦(除了成人話題之外)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [轉貼]佢打機過唔到關就......

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。