<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 深圳消費HK100vsY95,收款人不願意收.
返回列表 回復 發帖

深圳消費HK100vsY95,收款人不願意收.

深圳消費HK100vsY95,收款人不願意收.仲要揸住我張港紙望很內,有d 其是....$$$$$$$$$$$$
Y95係乜?? Yen????0 P: J* r4 {. o) F( ^5 T* ~

# T" T! d" i' W, B- Y0 v老友,周圍發帖要俾D"內涵"好喎,如果唔係得不償失
香港人歧視左大陸人好耐,依家風水輪流轉,港紙唔值錢,梗系踩到你盡啦。人民幣有排昇,渙然之,大陸人早就大量拋售港紙,清曬貨,邊個仲咁蠢揸港紙?
邊樹 有人 唔願意收 呀?!。。7 t6 G( E$ M% Q1 g# Y4 n* W4 s
乜有人 願意 返 大陸消費 咩 !?+ I1 n" M5 F9 W  i# X$ D5 ~

' o8 s- ]- f; X3 f( W8 {% ^[ Last edited by vv1668vv on 2007-7-26 at 08:25 AM ]
Originally posted by vv1668vv at 2007-7-26 08:00 AM:
! ?& T/ W( d+ i/ B8 `! G邊樹 有人 唔願意收 呀?!。。; H% ~9 @# X5 p% T
乜有人 願意 返 大陸消費 咩 !?/ w. Q( K1 t5 F* n0 u; J0 n: `

: r- N+ B$ `  {2 Q1 j7 r) z5 Q- F[ Last edited by vv1668vv on 2007-7-26 at 08:25 AM ]
: s/ }, ^1 o0 g6 z# ^6 U, j& ~. e$ Y: V6 e9 U
我想人仔再升值,香港人上去都不值得,上去探親倒不如上面d人來港探我還好,仲還可以帶佢地去 disneyland 見佢地d同鄉.
Originally posted by vv1668vv at 2007-7-26 08:00 AM:
/ r; m9 u( M0 \& E邊樹 有人 唔願意收 呀?!。。
- x' z: W1 {' _乜有人 願意 返 大陸消費 咩 !?
. ]9 l4 ~2 {7 ^- r/ `6 b1 e. a$ y
6 B3 `5 F1 Z7 l8 V! I7 ?[ Last edited by vv1668vv on 2007-7-26 at 08:25 AM ]
+ C4 w( F) w6 B" ?" L2 t' x; E3 s+ F4 A$ g9 E( S
咩冇啊 個個月都有上万個港人上東莞消費
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 深圳消費HK100vsY95,收款人不願意收.

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。