<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 開冷氣都係咁熱,救命ar!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by fai104 at 2007-8-1 19:24:0 m0 y% H2 H- K
你間屋系咪西邪
# g$ _1 S" D. K: y
& f! F; Y# F3 r$ D, D! H0 W
西唔西就唔知la: }) S9 r( Y( ?5 f# j. I
但係就好鬼
; ]+ K1 W) j! m9 R- o$ _1 B* s$ h5 a; c* G( Q5 Z, X0 J
我屋企向南
Originally posted by iknow at 2007-8-1 22:15:* H+ a1 h2 U8 }7 i
裸睡...
, n1 A. I, g4 O0 c加上訓竹席蓆...* g( N/ F1 p9 `6 N
XDD
6 r6 l# H8 c# t+ T7 I9 A
, B0 L( M; Z1 R9 C/ E7 G
X10
) w- ~+ }+ P5 L我細個果時一到夏天
. w* R' D5 Y0 a阿媽就會加竹席係床上面ka la
Originally posted by leeyanta at 2007-8-2 08:17:
7 K4 |5 p% U7 C8 j無啦....地球無啦!
! p# K& r! p) |9 M/ J6 c
  J' X( J, G( x3 T5 D8 R7 g
係ar
( f: U+ l8 m! x我都唔想開咁多冷氣
3 i* [! w& _$ U* `但隔離左右一開冷氣0 J, ]& U+ S9 i& g! g* C1 G; V
氣溫就+
晚晚都係開風扇訓
民主定民粹?
夜晚好難唔開冷氣,我唔開冷氣根本訓唔着, @0 k1 j: s0 o% o+ Q

- c! r7 T* ^+ J- `, `有時晏晝好似而家咁都熱到要開冷氣,就算沖完涷水涼都好熱
我想可能是你們對冷氣的要求太高了,我覺得一個人訓,唔著3加埋開風扇都可以了。
Originally posted by kakeidevil at 2007-8-3 01:12 PM:
+ D8 N- j9 L* N& y& C夜晚好難唔開冷氣,我唔開冷氣根本訓唔着# Z' L7 Y% l% ~3 `
& c2 ]7 O( D7 H  s( W
有時晏晝好似而家咁都熱到要開冷氣,就算沖完涷水涼都好熱
- W+ A( a0 k3 ]% c9 T" q  U沖凍水涼一定會比之前更熱的...3 a  r2 t1 N6 {# [3 Q# e
因為d凍水同體溫差距過遠, 令血液運行得更勁...(我諗...)# x- q/ j1 u( C4 M* P
所以會更熱=.=
* [; C" [4 L$ h" o+ d夜晚真係唔開唔得, d人開晒冷氣, 唔開ge話d熱氣入晒屋...熱到痴線...
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
Originally posted by iknow at 2007-8-3 10:48 PM:
: i! B5 l! Z& U' u7 c2 M+ p* M7 X' @# g  C' t5 C  [
沖凍水涼一定會比之前更熱的...
# b8 K% Y* s. {5 m6 w' X# X因...
% H+ i7 N" u5 F$ D! C
我都覺得係,# ~& h# q8 k1 k  y* F
可以試下臨訓沖涼,開風x
Originally posted by atv12345 at 2007-8-4 15:13:) i% ^/ k/ i2 u3 n& g
, G0 J+ K3 q. l) u9 P. F, f) H
我都覺得係,/ S6 d- j( J/ X
可以試下臨訓沖涼,開風x
. W$ w+ V2 z7 [9 O) U  M! I
. Y2 j6 P8 t/ @3 V! O臨訓沖涼,開風扇吹住好易病ka woo
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 開冷氣都係咁熱,救命ar!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。