<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 楊先生獲世界傑出......
返回列表 回復 發帖

楊先生獲世界傑出......

楊受成先生獲世界傑出華人,哈哈......大家點睇?
Originally posted by eric911 at  11:20 PM:
" j- Q7 }6 F) N; V3 \. Q5 m& i楊受成先生獲世界傑出華人,哈哈......大家點睇?
4 ?$ t4 L* m* e( [" ?2 u9 @8 X+ i5 }1 [
乜o野組織主辦??
Originally posted by 阿感 at 2007-8-3 11:25 PM:9 N9 ?/ {4 |( \: b% {

* L' ^. P. e1 I! \: T( [. W. }3 R5 l
乜o野組織主辦??
- d) G5 Y0 n7 m; r* D. D
國際三國同盟作創立
Originally posted by 阿感 at 2007-8-3 11:25 PM:
( j: Q5 d$ u: u6 ]7 s
: A+ h) E! d# s' N) `
8 n( Q  j7 _4 C( T  {9 o乜o野組織主辦??
+ ?  b0 }- Z4 w! T2 _! w9 ?) m' K: H0 A, G5 M
世界傑出華人協會。點睇?哈......% D' r7 }2 Q* S7 m2 i- }) ?
曾憲梓都有份,有乜出奇
支持社民連!
Freedom Forever
楊生能夠既工作於娛樂, 揾錢之餘自己又有得happy, 非常傑出
Originally posted by Foxcom at 2007-8-3 23:29:4 @2 E% n& G9 W' U1 \
楊生能夠既工作於娛樂, 揾錢之餘自己又有得happy, 非常傑出
" o7 v/ H# l! @/ R. @  D$ {& G2 `( Q, V' g8 o5 o5 m  }; m" P
咪就係  7 u6 j( J% g% a: ], Q, c
  Z) c! v, x1 w( S
好多人 恨到恨唔到  抵佢有依個獎
Originally posted by head at 2007-8-3 11:36 PM:, t/ t, n! ^4 G; i, s. R" U
& j# Z8 ]! D, _. V

# |# U  T/ c& w: i6 F咪就係  ( h3 T' I  s, w8 y* ^
; p( |# s, R  c" ~, [$ D
好多人 恨到恨唔到  抵佢有依個獎
# a1 M2 Q' N% Z7 ^) |* j+ W俾我就唔恨啦!
. P# j! G, O' m8 p% c於心有愧!
Originally posted by 自由神 at 2007-8-3 23:37:. U. M! R( S7 d" C6 M
& J/ a- l& j) B: I* ^( l: }2 q
俾我就唔恨啦!
" z5 o: r3 f) V6 ?  k於心有愧!
: q! |0 S" i  N. U. M+ U. V$ Y9 z- p/ H1 [9 i. H" \3 E5 _
" }* G, z5 c3 S7 {
我唔係恨個獎喎  我恨其他野
Originally posted by head at 2007-8-3 11:38 PM:5 a4 v, @+ p5 p
' G1 d  [& l+ C6 l2 T+ x  i
$ u6 j% _  ^, N* J) u( T% c

6 q( g/ n' X3 L) M4 I我唔係恨個獎喎  我恨其他野
7 g& K; B% I! T我對於佢既行為真係感到好不安!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 楊先生獲世界傑出......

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。