<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 楊先生獲世界傑出......
返回列表 回復 發帖

楊先生獲世界傑出......

楊受成先生獲世界傑出華人,哈哈......大家點睇?
Originally posted by eric911 at  11:20 PM:% C, p# _+ ?' t+ B3 j
楊受成先生獲世界傑出華人,哈哈......大家點睇?
2 S4 u/ }, _8 i# b6 M2 M3 h8 [& i1 c/ U  O4 G
乜o野組織主辦??
Originally posted by 阿感 at 2007-8-3 11:25 PM:
5 B/ W, s5 r3 C) c% j( Y
3 h, C" ?: H% f0 V2 ]: {& U8 D: M+ O+ [9 n5 `
乜o野組織主辦??
: e! A# @% c: m0 k. p7 t
國際三國同盟作創立
Originally posted by 阿感 at 2007-8-3 11:25 PM:
( E6 O6 L2 R" {% I+ I. w) _, V# D% P) y+ m0 K* {( J
8 o3 v% D# ~- U+ Q; u" e$ ~
乜o野組織主辦??
8 h$ H3 u3 u2 J# W% N/ ^0 Z: @
+ z9 O' t6 _+ |世界傑出華人協會。點睇?哈......  b/ m9 H/ y  C5 p- r: \' f2 t& `
曾憲梓都有份,有乜出奇
支持社民連!
Freedom Forever
楊生能夠既工作於娛樂, 揾錢之餘自己又有得happy, 非常傑出
Originally posted by Foxcom at 2007-8-3 23:29:) v) ]. `& {0 H
楊生能夠既工作於娛樂, 揾錢之餘自己又有得happy, 非常傑出
5 z3 S3 c2 a6 U& p8 e6 z4 k6 |
% z, n" P; s# d: j咪就係  
3 M4 j( v% U7 y& ?, Z; J$ `; X
9 @& E" o& [, ]% Y8 r好多人 恨到恨唔到  抵佢有依個獎
Originally posted by head at 2007-8-3 11:36 PM:# A% l  A8 q7 z1 f

1 j0 w" a9 R" G; [2 D. [/ F7 b  m6 v6 }
咪就係  % J* E1 q2 s5 \7 S
; b& ?2 h' ^1 B6 Y6 P! y* V( P
好多人 恨到恨唔到  抵佢有依個獎
( F% |* F' Z' E
俾我就唔恨啦!
, e0 T6 P- ]+ s" V於心有愧!
Originally posted by 自由神 at 2007-8-3 23:37:+ ]! ?/ C, D& }* d, d: l+ ?

) A5 `$ ^* F  Y$ h) o俾我就唔恨啦!
8 U( @7 d! ?2 k; F) u( G於心有愧!
6 }$ W& {% T; P. o( D0 V+ |
; Q) L- o) _8 z1 f0 p, Q9 e) i
4 A) m2 V7 D2 D, s2 f( u
我唔係恨個獎喎  我恨其他野
Originally posted by head at 2007-8-3 11:38 PM:0 M" p, W; Y; u) ]1 j" `

) a6 @2 w6 s- t0 d* C! q
# b2 e7 f7 h  n8 m/ W5 L
7 l4 w5 j* C5 @$ T我唔係恨個獎喎  我恨其他野
( P. D! f/ d, d0 G% R
我對於佢既行為真係感到好不安!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 楊先生獲世界傑出......

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。